arkadaşlar ben iyi bir virüs programı arıyorum...spam trojen ve diğer virüsleride kapsayan bi program....indirebiliceğim bi site...tavsiyeniz??? lütfennn teşekkürler...
iyi bir virüs programı lütfen
- 1
- 2
arkadaşım foruma bak mutLaka buLrsn heryer tavsiyeLerLe doLu zaten https://www.chip.com.tr/forum/si ... tivirus_t37862.html
micsoftadmintşk...arkadaşımne demek
gökhan19bende su ana kasperstk anti 6 yı kullanıyorum kıs6 bu kadar iyi ise kıs7 harikalar yaratırkasper yükle virüsleri unut derim
karpesky kullanıom ama key imi kara listeye almıs boyna yuarı gelioo nolcak şimdi yardımedebilcek biri var mı???
falcon15karpesky kullanıom ama key imi kara listeye almıs boyna yuarı gelioo nolcak şimdi yardımedebilcek biri var mı???meraklanma.
forumda ara. 3 aylık ücretsiz yasal key kampanyası var computer bild'in. bir de 6 aylık kampanya vardı ama sanırım o bitti. sen yine de bir incele.
bu arada tavsiye konusunda ben de KİS7 diyorum. Forumun büyük çoğunluğu NOD32 ve KİS kullanıyor. yorumları incelersen daha ayrıntlı bilgi edinirsin.
avira antivir i yükledim iii diye. Baya övmüşler.yanlız bişey yok diyo ama warning:2 diyo taramada.NAsıl silerim.
Karantınaya al sonra kendısı otomatık sılerr...
Bende herkese katılıp Kaspersky diyorum
avast dermişim tabiki avast
ben 1.5 yıldan beri avast kullanıyorum onun yanın ad-aware kullanıyorum bilgisayara daha hiç bir virüs girmedi vede trojan gel sen beni dinle
Kaspersky kullananlar böyle oyuncaklarla vakit kaybetmez.
Ne virüs ne trojan ne hacker ..kaspersky varsa sorun olmaz.
Bit Deffender Test birincisi.Hem de norton ve kaspersky den daha ucuz
Kaspersky kullananlar böyle oyuncaklarla vakit kaybetmez.
Ne virüs ne trojan ne hacker ..kaspersky varsa sorun olmaz.
HACK nasıl önlüyor antivir programları hacklenmeyi önler mi?
Merhaba
6 aylık yasal key ile forumda verilmiş olan Kaspersky yi kullanabilirsiniz.Forumda taratırsanız bulmanız mümkün.Eğer ücretsiz virüs programı isterseniz AVG yi önerebilirim.
Canavar PC
Kasperky web sayfasında tanıtıma bakarsan koruma sağladığı unsurlar arasında ''hacker attacks'' yazdığını görebilirsin.
www.inndir.com dan bakabilirsin arkadaşım
Kaspersky kullanıyordum şimdi BitDefender Internet Security v10 Türkçe kullanıyorum. En iyi korumayı BitDefender yazılımı sağlıyor.
Kaspersky den daha az sistemi yavaşlatıyor, kaspersky nin bulamadıklarını buluyor, güvenlik duvarı çok güçlü ve testlerde birinci bitdefender. Bende kaspersky hayranıydım taki BitDefender kullanana kadar!!!
şunu söyleyim eğer normal bir internet kullanıcısı isen olur olmaz yerlere girmmiyorsan antivir vede avast gayet yeterlidir.ama dersenki ben serbest takılırım ozaman norton haricinde herhangi bir internetsecurity paketini kullanman çok iyi olacaktır.kaspersky ,bitdefender ,panda antivirüs firewalsız , titanium panda firewallı, bunlar her işini görürüler ama hepsinin farklı sitem kaynağı tüketimi vardır.hepsi belli bir yavaşlamaya sebebiyet verir.sadece vistada ben belli antivirüsler dışında açılışın snler sürmesini engelleyebilen göremedim.
sistem amd 3200+ 2gb ram var ve panda en çok kasan yazılımdır denmesine rağmen sadece 2.5 snlik bir zaman artışı olmasına karşın yinede en fazla 4sn sürüyor açılış.
Arkadaşlar ben spyware doctor kullanıyorum Her scan sonucunda 3 infections were ignored diyo. Onları da silsin niye silmio. Nasıl silebilirim acaba???
- 1
- 2