Evet arkadaşlar, bugün değerli arkadaşımız Egemen'in doğum günü aynı zamanda. Ben de en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum egemen, daha nice seneler ailen, sevdiklerinle ve bizle beraber olursun inşallah...
İyi ki Doğdun Egemen..
elvis32Evet arkadaşlar, bugün değerli arkadaşımız Egemen'in doğum günü aynı zamanda. Ben de en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum egemen, daha nice seneler ailen, sevdiklerinle ve bizle beraber olursun inşallah...amin
elvis32Evet arkadaşlar, bugün değerli arkadaşımız Egemen'in doğum günü aynı zamanda. Ben de en içten dileklerimle doğum gününü kutluyorum egemen, daha nice seneler ailen, sevdiklerinle ve bizle beraber olursun inşallah...
Allah Hayırlı Ömür Versin,
Ömrünü Boşa Geçirenlerden Eylemesin.
Bu Temenni(Dua) Cümlemiz İçin Geçerlidir.
elvis32daha nice seneler ailen, sevdiklerinle ve bizle beraber olursun inşallah...Amin.Nice sağlıklı,mutlu senelere...
Nice sağlıklı ve mutlu yıllara :)
egemen abi baya bi uzun süredir seninle konuşuyorum...allah seni başımızdan eksik etmesin,allah seni CHİP ailesinden koparmasın,sevdiğin herkese doğru yolu göstersin sağlık mutluluk ne istersen versin....doğum günün kutlu olsun.....
Doğum günün kutlu olsun Egemen Abi
Kaç yaşına bastın?
Egemen Nice yıllara, mutlu ve sağlıklı seneler diliyorum. Allah herşeyi gönlüne göre versin
Doğum günün kutlu olsun egemen abi.(5 Kere Kutlamışımdır Her Halde)
Arkadaşlar MSN'de konuştuk egemen abiyle pasta'nın üzerine CHİP yazsın diye "hayır olmaz" filan demedi. Yazarsan Chip'e koy dedim "tamam" dedi. Yani chip pastası gelebilir.
Arkadaşlar imza kısmıma koydum ama görmeyenler olabilir. Yarın da benim doğum günüm.
1 gün gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun Egemen abi.
Senin de doğum günün kutlu olsun OOOOMMMMEEEERRRR.
Nice mutlu senelere.
tuncab1 gün gecikmeli de olsa doğum günün kutlu olsun Egemen abi.tşk
Senin de doğum günün kutlu olsun OOOOMMMMEEEERRRR.
Nice mutlu senelere.
Doğum ünün kutlu olsun seninde ÖMER ;)
Benimkine daha çok var 5 Haziran
NOT: OKS den 3 gün önce
OKS'den 1 gün önce doğmuş arkadaşım var. Rekorunu kırdılar yani
tuncabOKS'den 1 gün önce doğmuş arkadaşım var. Rekorunu kırdılar yaniÇok güzel motivasyon işte
tuncabOOOOMMMMEEEERRRR.Koskoca CHİP'te adımı ilk doğru yazan sensin.
Genelde 4(OMER) yada oommmeeerr filan yazarlar.Ama suç benim.Bu kadar ismi niye alıyon be ömer.
Son Düzenleme: omer_6134 ~ 07 Şubat 2008 18:51
1 gün geç olmuş galiba ama , Dogum günün kutlu olsun Egemen abi.Nice yıllara..
Senin de doğum günün kutlu olsun Ömer..
OOOOMMMMEEEERRRR sen bana konu aç demiştin ama açmama gerek kalmadı..doğumgünün kutlu olsun...