selam arkadaşlar çok memnun kaldığım bir atölyeyi ve gözlemlerimi sizinle paylaşmak istedim fotoğraf kursu almak isteyenlere yardımcı olur diye düşündüm . Atölye:SİYAHBEYAZ FOTOĞRAF ATÖLYELERİ kıbrıs şehitleri caddesinde yeni açılmış bir atölye .Eğitmenlerin hepsi kendi alanlarından mezun olmuş kişiler ve eğitmenlerden öğretim görevlisi olarak ünivde ders veren hocalarda var.Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki anlayamadığınız bir konu kalmıyor genel bilgiler ve teknik bilgilerinin yanında fotoğrafa farklı bir bakış açısı da sunuyorlar fotoğrafın felsefesini ve gösterge bilim yardımıyla yorumlamayı öğretiyorlar kurs bittikten sonra çok rahat bir şekilde fotoğraf okuyabiliyorsunuz ve fotoğrafa bakış açınız tamamiyle değişiyor işin sadece teknik olmadığını gösteren güzel bir atölye . Ben temel fotoğraf atölyesine katıldım ve çok memnun kaldım 3 ay süren proje atölyesine de yazılmayı düşünüyorum profesyonel bir yardım almak isteyenlerin ve fotoğrafa ilgisi olan herkesin kesinlikle uğraması gereken bir atölye ..