JAP 00.10.003

oğuzmat
02-10-2008, 11:06   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2008

JAP ile internette ziyaret etmek istediğiniz sayfaya, rastgele erişimli JAP sunucuları üzerinden giriyorsunuz. Bu sayede ziyaret etmiş olduğunuz web siteleri takip edilemiyor.

arkadaşlar bu programı kullanan arkadaşlar varsa incelikleri ve dikkat etmem gereken noktalar için yardımcı olur mu?

BOOMFUNKMCS
02-10-2008, 11:40   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2006

eş zamanlı kullanmak istediğiniz tarayıcınızın ayarlarını yaptıktan sonra güvenle sörf yapabilirsin ancak sistemin biraz ağırlaşabilir.önceden sık sık kullanırdım ancak proxy değiştirmeye başladığımdan beri kullanmıyorum.tek inceliği resimdeki gizlilik ibresinin
high olması ancak ben hiç bunu göremedim :) sanırım yeterli sayıda kullanıcı olmadığındandır.

user yazısının karşılığındaki rakam o anda seninle birlikte o servisi kullananların sayısını gösteriyor ki sayı ne kadar fazla olursa o kadarda gizlilik sağlanmış olur ama her şekilde gizleniyorsun merak etme.
jap servislerinin hızları birbirlerinden çok farklı,en hızlı servis "dresden dresden" dir ki zaten sık sık kullanırsan sende fark edeceksin.

jap çalışmadığı sürece uyumlu olduğu tarayıcı hiçbir şekilde sörf yapmaz,jap ı kullanmayacağın zamanlar programı kapatarak değilde kendi "off"  seçeneğini kullanırsan yokmuş gibi bağlantı hızında sörf yapabilirsin.gizlilik gerektiği yerde programın "on" seçeneğinden kaldığın yerden devam edebilirsin.

Son Düzenleme: BOOMFUNKMCS ~ 02 Ekim 2008 11:41