Java dili ile yazılmış internet ve masaüstü uygulamalarını bilgisayarınızda ve tarayıcınızda çalıştırabilmeniz için gerekli olan yazılımdır.yeni sürümü piyasaya çıktı ve bedava.bende hemen foruma vereyim dedim. LimeWire ve OpenOffice için vazgeçilmezlerden birisi.
Sistem gereksinimi: Pentium 166 Mhz., 64 Mb. Ram, 98 Mb. boş disk alanı, İnternet Explorer 5.5, Windows 2000/XP/2003
Java RE 6.0 Update 2
Asimileci gene güzel bir paylaşım yapmışsın devamını bekleriz
Güzel paylaşım devamını bekliyoruz
teşekkürler asimileci araştırmalarının devamını bekliyoruz
Sevgili asimileci
Paylaşımın için teşekkür ederim. Aramaya fırsatım olmuyordu, tesadüfen limewire başlığı altında görünce kaçırmiim dedim.. Kolay gelsin..
herkese yardımcı olacaktır... teşekkürler asimileci
Ben bu Java ile ilgili bir şey merak ediyorum.Program yeni güncellemeyi yükledikten sonra eskilerini kaldırmıyor.Program ekle kaldır da 3-4 tane Java görünüyor,boyutları da 100 mb ın üstünde.Son güncelleme dışındakileri silmem sorun yaratır mı?
yaratmaz java 6.0.update 1 dışındakileri 5.0 versiyonu ile ilgili herşeyi sil gitsin
register temizliği de yapmayı unutma registry mechanic ve advanced windowscare ccleaner 3 ünüde öneririm.
asimileciyaratmaz java 6.0.update 1 dışındakileri 5.0 versiyonu ile ilgili herşeyi sil gitsinTeşekkürler.Epey yer kaplıyorlardı,biraz yer kazanmış olurum.
register temizliği de yapmayı unutma registry mechanic ve advanced windowscare ccleaner 3 ünüde öneririm.