Java SE Runtime Environment(JRE)ver.6 update13
download(Version 6 Update 13 )
burd.
(veya)download(Version 6 Update 13 )
kurulum testi burdan,
İşletim sisteminiz için önerilen Java sürümünün yüklü olup olmadığını kontrol edin.
Java SE Runtime Environment ver.6 update 13
Teşekkürler. Yalnız bir şey soracağım. Ben de şu an Sun Java v. 6.12 yüklü. Yani bu son updateden bir önceki versiyon, Sun Java Update Schedule startupta çalışacak şekilde ayarlı. Niye haber vermiyor, yeni update var diye? Böyle olacaksa, bari startuptan kaldırayım da açılışta kaynak kullanmasın.
bildiğim kadarıyla updater'ı yok. o yüzden. takip etmek gerekiyor.
Şimdi update ettim. Son gelen ekranda yeni updateler hakkında haber verilecek size diyordu. Sanırım aynı şeyi bundan önceki updatete de söylemişti ama çalışmadı. Yani updater ı var demek istiyorum. Hatta auto-update özelliğini kapatmak için şu adresi ziyaret edin falan diyordu.
varmış demek ki o zaman. ama ben hiç java için update uyarısı almadım daha.
Arkadaşlar, bu update i herkes yapsın. Şimdiye kadar hiç Java update etmemiş olabilirsiniz. Bu nedenle bilgisayarınızda eski (4, 5 gibi) Java sürümleri bulunabilir.(Eski Java=güvenlik açığı). Bunları Program/Ekle Kaldır dan kaldırın önce, sonra en son Javayı Viking20'nin verdiği linkten indirip kurun. Bu yüzden Viking20'ye tekrar teşekkürler.