JAVA UYGULAMALARI ÇALIŞMIYOR

HPQ-User
06-08-2008, 22:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

mizrakbo sormuş:
Bilgisayarımda E-Kolay,Mynet gibi Java gerektiren oyun ve chat sayfalarına giremiyorum.mozilla Firefox 3 ve İnternet Explorer 7 kullanıyorum.Bilgisayarımda WinXp bütün güncelleştirmeler ve İnternet Explorer için bütün güncelleştirmeler kusursuz yüklü durumda.Avast ve Spyware Doctor programları yüklü ve bilgisayarımda virüs ve zararlı yazılım yok görünüyor.En son versiyon java ve flash player yüklü...
internet explorer mozilla javayı ve flash player ı ne kadar sildim en son versiyonlarını kurduysamda bir türlü internette java uygulamalarını açamıyorum eksik eklenti uyarısı veriyor her seferinde kuruyorum ama yine olmuyor.java uygulamalarında araç çubuğunda java simgesi görülmüyor

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
WİNDOWS XP SERVİCE PACK 2
PENTİUM 4 2.66
1 GB RAM
NVİDİA GEFORCE FX 5200 64 MB EKRAN KARTI

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

Banned
06-08-2008, 22:33   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

arkadaşım öncelikle avast yerine kaspersky internet secruty kullanmanı öneririm onu kurduktan sonra güvenli modda bilgisayarını taratmalısın avastın bulamadığı yeni bir virüs olabilir.bilgisayarındaki javayı öncelikle your uninstaller kullanarak  silki hiç bir eklentisi kalmasın ondan sonrada java.coma girip (türkçe dil desteğide var sitenin)yeni baştan bir daha kurmayı dene bakalım

Son Düzenleme: Kylie ~ 06 Ağustos 2008 22:54