arkadaşlar bu programı nasıl kullanabilirim.
jdownload
anlamadığın yeri neresi mesela?
hiç kullanmadım daha.sadece hızlı indirmeye yarıyormuş onu biliyorum.
bu program yardımıyla rapidshare linklerini direk kopyala/ekle yaparak indirebilirsin.diyelim 30 partlık bir dosya indirmek istiyorsun rapidden bu 30 linki direk programa eklediğin zaman özellikle free kullanıcıysan her dosyayı indirdikten sonra beklemen gereken 15 dk.süreyi program kendi ayarlayıp senin yerine indiriyor.modemi açıp kapatan başka programlarda var ama bu programı bende kullanıyorum ve çok memnunum.linkleri rapidden kopyaladıktan sonra dosya<ekle<link ekle<ekle<yazan yerlere tıkladın mı kopyaladığın linki direk kaydeder.ardından indirmeyi başlatmak için dosya yazan yerin altındaki yeşil oka tıkla.programın ayarlar kısmından indirdiğin dosyaları nereye kaydedeceğini seçebilirsin.
programı kurdum ama masa üstünde gözükmüyor niye acaba?
nedense öyle,programı kendi klasörünün içindeki ikonuna tıklayıp çalıştırabilirsin.
ilginçmiş.bişey daha sorayım.her programı açtığımda indirme yerinde sürekli güncelle linki var onu nasıl kaldırcam.
program güncelleme için gönderiyor o linki güncelleme yapman iyi olur.hızlanma olmadı derken?
eskisi gibi aynı hızda indiriyor.şuan 54kb
bende de aynı hızla indiriyor,zaten bu program genelde rapid linkleri indirmek için kullanılan bir program torrent programları gibi bu programda port açma şansın olmadığı için bu hız normal.
ben baya hızlandırıyor falan diye bi yerde okumuştum ama malesef doğru değilmiş görüldüğü gibi.verdiğin bilgiler için teşekkürler.