jDownloader ile kolay download!

CHIP Online
12-09-2010, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Hem RapidShare, hem YouTube benzeri sitelerden kolayca dosya indirmenin yolları!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/jdow ... download_22359.html

YouTube ve benzeri online video streaming sitelerindeki videoları indirmek çok kolay!

Bu işi yapan sayısız internet tarayıcı eklentisi ve program var. Ancak gerek kullanım kolaylığı, gerekse sunduğu özellikler ile jDownloader dikkate değer bir uygulama.

Sadece YouTube ve benzeri sitelerden de değil, RapidShare benzeri dosya sunucularından dosya indirmeye yarıyor. Bu sitelerin temel sorunu ücretsiz hesaplara çıkarttıkları zorluklar oluyor. jDownloader da bu zorlukları aşmanızı sağlıyor, işleri kolay ve rahat hale getiriyor.

Ücretsiz olarak sunulan jDownloader uygulamasının yetenekleri bunlarla da bitmiyor. İşte bu yüzden neler yapabilir ve siz nasıl kullanabilirsiniz sorularını cevapladık, jDownloader ile ilgili bilmeniz gerekenleri bir makale haline getirdik...

Tüm konu: jDownloader ile kolay download!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: jDownloader'ı nasıl buldunuz?

buüyeligisilin
12-09-2010, 01:18   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
332 mesaj

Ben neredeyse ilk çıktığından beri kullanıyorum ve hiçbir download programına değişmem.

Osman0006
12-09-2010, 01:30   |  #3  
Yıllanmış Üye
280 mesaj

Evet çok güzel bir program

mesut_illegal
12-09-2010, 01:35   |  #4  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Ücretsiz olması en büyük avantajı kesinlikle ücretlide olsa satın alabileceğim programlar listesinde.

hayrettinbinzet
12-09-2010, 02:24   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

ilk defa kullanacağım bu programı.
inş. makale de anlatıldığı gibi güzeldir...

alper35.5
12-09-2010, 04:13   |  #6  
alper35.5 avatarı
Yıllanmış Üye
390 mesaj

hakkaten harikulade bi program yani bu kadar zaman başka şeylerle boşuna oyalanmışım makaledede çok güzel anlatılmış videoların linklerini kopyalayarak indirebileceğimizi bilmiyordum mesela hatta sadece ses olarak indirmesi bile bence hoş...bir senedir kullanıyorum ve memnunum yalnızca ufak tefek ayarlama sorunlarım var o kadar aslında.

StyleALP
12-09-2010, 09:48   |  #7  
StyleALP avatarı
Yıllanmış Üye
1,601 mesaj

Yakın zamanda jDownloader ile tanıştım, gerçekten aldığı yorumları hakeden bir yazılım. Daha önceki okuduum anlatımlar yetersiz gelmişti CHİP hemen yardımakoştu :)

Teşekkürler...

-MHG-
12-09-2010, 10:06   |  #8  
Yıllanmış Üye
641 mesaj

JDownloader, rapid,hotfile gibi sitelerden indirme yapanların sisteminde olması gereken program.
Modeme reset atması,Türkçe olması,ücretsiz olması da diğer özelliklerinden.

firaristt
12-09-2010, 10:40   |  #9  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

bnm modeme reset atmıyorbi sornu o onun dışında güzel bir program :D 1yldan fazla oldu sanırım kullanalı... iyi güzel ama arada bi kaç hatası da yok değil..bir dosya indirmek içn en iyi seçenekler (büyük dosyalar için):

1.Torrent
2.Jdownloader

ama bişeyide hatırlalatayım o kadar korsana karşı olupta Jdownloader gibi yeri geldiğinde korsana %100 destek veren bir program burada pek olmamış( en azından yakıştıramadım )...interntte bir sürü korsan oyun varken ve yeni oyunların da büyük boyutlu dosyalara sahip olması ve onlarca part halinde rapidshare, netload,hotfile gibi siteler upload edilip indirilmeye sunuluyorken Jdownloader gerçekten çok iyi bir iş çıkartıyor ve korsan kullanıma resmen destek verir oluyor... sadece oyun değil film, şarkı, müzik, aklınıza korsan ile ilgili ne gelirse var... ve hepsi rapidshare gibi sitelerde bulunuyor.. gidipte onları indirenler korsan indiriyor ve Jdownloader de yardım ediyor... birde işin bu yönü var...

DarkHellKnightX
12-09-2010, 15:51   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
1,663 mesaj
Alıntı: firaristt  
bnm modeme reset atmıyorbi sornu o onun dışında güzel bir program :D 1yldan fazla oldu sanırım kullanalı... iyi güzel ama arada bi kaç hatası da yok değil..bir dosya indirmek içn en iyi seçenekler (büyük dosyalar için):

1.Torrent
2.Jdownloader

ama bişeyide hatırlalatayım o kadar korsana karşı olupta Jdownloader gibi yeri geldiğinde korsana %100 destek veren bir program burada pek olmamış( en azından yakıştıramadım )...interntte bir sürü korsan oyun varken ve yeni oyunların da büyük boyutlu dosyalara sahip olması ve onlarca part halinde rapidshare, netload,hotfile gibi siteler upload edilip indirilmeye sunuluyorken Jdownloader gerçekten çok iyi bir iş çıkartıyor ve korsan kullanıma resmen destek verir oluyor... sadece oyun değil film, şarkı, müzik, aklınıza korsan ile ilgili ne gelirse var... ve hepsi rapidshare gibi sitelerde bulunuyor.. gidipte onları indirenler korsan indiriyor ve Jdownloader de yardım ediyor... birde işin bu yönü var...

yani o açıdan düşünürsek eve adsl bağlatınca ttnet, internet üzerinden yapılabilen her türlü illegal şeylere %100 destek vermiş oluyor.

j downloader bir indirme yöneticisi onu internetten ne indirmek için kullanacağınız size kalmış.

Fattur
12-09-2010, 20:26   |  #11  
Yıllanmış Üye
5,768 mesaj

Hm. Tanıtımı biraz geç kalmış sanki. Ama tavsiyemdir...

erdem barış
12-09-2010, 23:54   |  #12  
erdem barış avatarı
Yıllanmış Üye
1,312 mesaj

Fena değilmiş IDM a alternatif hem de ücretsiz.

Son Düzenleme: erdem barış ~ 12 Eylül 2010 23:55
tugays77
14-09-2010, 01:41   |  #13  
Yıllanmış Üye
227 mesaj

hız problemi var sadece idm de rapid premium ile 900 üstü indirirken bunda 500 600 700 hep buralarda geziyor

bosluk
14-09-2010, 02:09   |  #14  
bosluk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 39
1,894 mesaj
Alıntı: tugays77  
hız problemi var sadece idm de rapid premium ile 900 üstü indirirken bunda 500 600 700 hep buralarda
Hız problemi parçalı indirmeden kaynaklanıyor olabilir muhtemelen. Parça sayısını arttırırsanız hız da artacaktır. Hoş programın asıl olayı de zaten premium gibi zaten dosya indirmeye para veren kullanıcılara yardım değil, beleş dosya indirenlere güzellik ;)

_hEro
14-09-2010, 12:25   |  #15  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Gerçekten harika bir program.Kullanmayan kaldıysa çok şey kaybetmiş.

Rlsr
15-09-2010, 11:07   |  #16  
Rlsr avatarı
Yıllanmış Üye
235 mesaj

bir senedir kullanıyorum gerçekten güzel bir program ama gerçekten bazı zamanlar normalden yavaş çalışıyor... idm nin hızına yetişemez sistemleri farklı ama idm den güzel bence... daha da çok ek özelliği var... ama zaman zaman kasıyor bilgisayarı... bütün bunlara rağmen hala tavsiye edebilirim bu programı :)

geantes
18-09-2010, 12:53   |  #17  
geantes avatarı
Taze Üye
8 mesaj

Program güzel yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Bazen indirme hızını göstermiyor sadece indir yazısı görünüyor indirmiyormuş gibi gözükse de sonuçta indiriyor. Bu sorunun çözümü hala bulamadım.

ZaNzArA
22-09-2010, 15:40   |  #18  
Taze Üye
6 mesaj

Rapidden üyelik olmadan süre kısıtlamaksızın sınırsız dosya indirebiliyosun filan dediler bu program hakkında dogrulugu var mıdır varsa nasıl oluyo bi açıklar mısınız ?

buüyeligisilin
24-09-2010, 18:24   |  #19  
Yıllanmış Üye
332 mesaj
Alıntı: ZaNzArA  
Rapidden üyelik olmadan süre kısıtlamaksızın sınırsız dosya indirebiliyosun filan dediler bu program hakkında dogrulugu var mıdır varsa nasıl oluyo bi açıklar mısınız ?
Onu yapan bir program yok yada daha ben bulamadım :)  Jdownloader  üyelik isteyen sitelerden yine free olarak nasıl indiriyorsanız öyle indirir ama burada programın farkı getirdiği kolaylıklar.Örneğin programın ayarlar kısmından tekrar bağlan>Router seç sekmesinde kullandığınız modemin modelini bulup seçerseniz artık her parttan sonra modeme otomatik reset atarak beklemeden indirirsiniz.Ayrıca anti captcha özelliği ile download başlamadan önce sorulan güvenlik resminide kendisi girer.