jdownloaderla dosya indirirken kitlenme

HPQ-User
21-09-2009, 09:53   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

melih123 sormuş:
jdownloader -ı keşfettim download ediyorum linkleri ekledim modeme reset attırmayı da buldum yaklaşık 30-35 gb indirdim.Ama sonra ne olduysa indirirken kitlenme yapmaya başladı saatler geçtiği halde bir dosya bile indiremez hale geldim.Normal explorer den iniyo ..İnternet te geziniyorum sorun yok ..Bunun nedeni ne olabilir.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
cpu=amd-x2-5200 ram:4 gb ekran kartı ati hd 3850 dd2 1gb modem:airties rt -103 firmware: 1.3.25 kablolu..

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0)

prison
21-09-2009, 14:23   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
585 mesaj

Jdownloder ı kaldırıp tekrar kurun..Yada daha güzel bir download programı olan İNternet Download manager i kullanın..

OSMAN BAĞÇEVAN
21-09-2009, 18:56   |  #3  
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj

jdownloader i prison un dediği gibi kaldırıp tekrar kurun..son sürüm olmasına dikkat edin..ayarlarını bozulmuş gibi gözüküyor..onun için jdownloader i silerek , internetten yeni bir jdownloader indirin...

death.machine
22-10-2010, 02:16   |  #4  
Yeni Üye
33 mesaj

evet arkadaşlar bunu bi çözümü var mı. çıldırmak üzereyim. bi kaç dosya indirdikten sona siyah ekran gelio sona ekran kartının fan sesi artıo hızlanı pc kitlenio reset atıo ama açılmıo ben restart dersem düzgün açılıo pc. aynı olay photoshopta da var. bunun sebeni ne olabilir.
lütfen yardımlarınızı esirgemeyin kafayı yiycem.

Atilla Sarıtaş
25-10-2010, 09:36   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Alıntı: death.machine  
evet arkadaşlar bunu bi çözümü var mı. çıldırmak üzereyim. bi kaç dosya indirdikten sona siyah ekran gelio sona ekran kartının fan sesi artıo hızlanı pc kitlenio reset atıo ama açılmıo ben restart dersem düzgün açılıo pc. aynı olay photoshopta da var. bunun sebeni ne olabilir.
lütfen yardımlarınızı esirgemeyin kafayı yiycem.
Konuyu güzel hortlatmışsın :) 

JDownloader bildiğim kadarıyla Java tabanlı bi yazılım. Bende kullanmayı denemiştim çok yavaş çalışan bi program tıpkı Lime Wire gibi. Tabii sisteme göre değişecektir.
Alternatif dosya indirme yöneticilerini kullanmayı deneyin derim.
İnternet Download Manager tavsiyemdir.
Ücretsiz istiyorsanız Orbit. 

Ama JDownloader kadar fonksiyonel değiller. 

Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 25 Ekim 2010 09:37
mancukya
25-10-2010, 17:47   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

önerilen programlarla Jdownloaderin alakasi nedir ?
Update yapsin kasilma sebebi ise baskadir pcde baska sorun olusmus

alper8118
25-10-2010, 18:39   |  #7  
Yıllanmış Üye
553 mesaj

idm benim bildiğim link kaydetmiyor
arkadaş hotfile rapid v.s. ekleyip gece pc yi açık bırakan tiplerden(bknz:Ben)
mipony var cryptload var
mipony i tavsiye ederim :D
sorun içinse pc yi aç kapa bendede olur bazen kilitlenme dosyaların indiği yere bak sürekli F5 le bak bakalım dosya boyutu yükseliyormu yükseliosa çekio bazen duru öle birden saniyede 10 mb çeker :D
vede netin sınırsız diye abanma hdd yi doldurma bi günde gece açık bırakma elektrikten tasarruf et

Atilla Sarıtaş
25-10-2010, 23:25   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj
Alıntı: mancukya  
önerilen programlarla Jdownloaderin alakasi nedir ?
Update yapsin kasilma sebebi ise baskadir pcde baska sorun
Alıntı: Atilla Sarıtaş  
Ama JDownloader kadar fonksiyonel değiller. 
Banned
26-10-2010, 00:27   |  #9  
Banlandı
688 mesaj

jdownloader -ı  gerek yok en guzeli interenet download menageri kullan bu arada modem  ayarlarini sifirla bi firmwille guncellemesi yap

death.machine
27-10-2010, 04:57   |  #10  
Yeni Üye
33 mesaj

Yooo arkadaşlar jdownloader'ın eline ne IDM ne CRYPTLOAD ne de ORBİT hiçbiri su dökemez. Ama aralarında elbetteki IDM'nin değeri yatsınamaz. Ama hiçbiri jdownloader kadar fonksiyonel diil. Tüm linkleri çözüyor nerdeyse. Bikaç barındırıcıyı sorgusuz süalsiz indirior, acayip acayip kodlar istemiyor.
Nese zaten konumuz dosya indirme programları diil.
Arkadaşlar herşeyi denedim ekran kartını, jdownloaderı güncelledim, onu yaptım şunu yaptım bunu yaptım. Ama değişen bişi olmadı. Bu bendeki olay bi photoshop CS5 bi de jdownloaderı kullanırken oluodu. En sonunda CS5 kaldırım tüm sorunlar bitti:))) Suçlu CS5 imiş. İlginçtir!

Konuyu açan arkadaşa da tavsiyem bendeki gibi program çakışması da olabilir, HDD'den de olabilir. eğer HDDler ayrı ise jdownloaderın yükleme klasörünü şuankinden farklı bi HDDye yönlendir. indirirken HDDye yazma aşamasında da olabilir kilitlenme, die tahmin ediyorum.