JetDrive Professional 5 [15.03.2011]

CHIP Online
15-03-2011, 11:00   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

JetDrive 5, kullanımı kolay bir sabit disk optimizasyon ve birleştirme yazılımıdır. JetDrive 5, sabit disk birleştirme, bellek birleştirme ve kayıt defteri birleştirme gibi yepyeni işlevler sunmaktadır. JetDrive 5, korumalı sistem dosyalarını optimize edebilir ve size temiz bir kullanıcı ara yüzü sunar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için:CHIP Online Forum

JetDrive 5, kullanımı kolay bir sabit disk optimizasyon ve birleştirme yazılımıdır. JetDrive 5, sabit disk birleştirme, bellek birleştirme ve kayıt defteri birleştirme gibi yepyeni işlevler sunmaktadır. JetDrive 5, korumalı sistem dosyalarını optimize edebilir ve size temiz bir kullanıcı ara yüzü sunar.Program hakkındaki yorumlarınız ve bilgi alışverişi için:CHIP Online ForumAnahtar özellikler:Otomatik veya Elle: JetDrive ile sabit diskinizi kendiniz veya AutoJet adı verilen otomatik işlem ile birleştirebilirsiniz. Disk birleştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı.
Sistem kayıt defterinizi birleştirir: JetDrive tüm sabit diskleri, tek dosyaları ve özel algoritması ile Windows Kayıt Defterini bile birleştirir.
Ayrıntılı raporlar: JetDrive, sabit diskinizde gerçekleştirdiği birleştirme işlemine dair ayrıntılı bir rapor oluşturur. Şu anki birleştirme durumu, okuması kolay 3D görünümünde gösterilir ve tüm işlemler özetlenir.
Sabit diskinizi hatalara karşı kontrol eder: JetDrive, sabit diskinizdeki hataları algılayıp isterseniz otomatik olarak onarabilir.


Kaynak: www.chip.com.tr

DOWNLOAD: JetDrive Professional 5