JPEG GÜVENLİK KODU RESİMLERİ GÖRÜNMÜYOR

HPQ-User
26-06-2007, 17:12   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

JOHN sormuş:
JPEG FORMATINDA GÜVENLİK KODU RESMİ (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart - CAPTCHA) KULLANAN SITELERE, GÜVENLİK KODU RESMİ GÖRÜNMEDİĞİ İÇİN GİREMİYORUM. SIZIN SIİTENİZDEKİ GÜVENLİK KODU RESMİ GIF FORMATINDA OLDUĞU İÇİN ONU GÖREBİLİYORUM (PNG FORMATINDA OLANLAR DA GÖRÜLEBİLİYOR).
BROWSER OLARAK INTERNET EXPLORER 6 VE 7, OPERA 9.21, FIREFOX 2.0.0.4 KULLANDIM, SONUÇ DEĞİŞMEDİ.
SORUN NEREDEN KAYNAKLANIYOR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. TEŞEKKÜRLER.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
WINDOWS XP HOME EDITION SP2 VER.2002
INTEL (R) CELERON (R) D CPU 3.06 GHz
512 MB RAM
AIR TILES ADSL INTERNET BAĞLANTISI

İnternet Tarayıcı: Opera/9.21 (Windows NT 5.1; U; tr)

Borga-x
26-06-2007, 17:18   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

tarayıcında guveliği düşürür sen buyuk ıhtımal sorunun kalkar.

aytacali
26-06-2007, 19:28   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
719 mesaj

refresh yani yenile ozaman açıyor bende opera kullanıyorum derdini bende çekiyorum

john
27-06-2007, 10:14   |  #4  
Taze Üye
9 mesaj

CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER. GÜVENLİK SEVİYESİNİ DÜŞÜRDÜĞÜM GİBİ, SİSTEMİMDEKİ TÜM GÜVENLİK PROGRAMLARINI KAPATTIM (ANTİ-VİRÜS, ANTİ-SPY, GÜVENLİK DUVARI VB.) AMA SONUÇ ALAMADIM.

john
27-06-2007, 10:16   |  #5  
Taze Üye
9 mesaj

YANITINA TEŞEKKÜR EDİYORUM. MAALESEF REFRESH DE İŞE YARAMADI

OBA
27-06-2007, 22:55   |  #6  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

bende opera kullanıyorum ama hiç bir sorun olmuyor. tercihler, gelişmiş, içeriğin altında ki seçenekleri kontrol etmeyi dene. orda hareketli gifleri göster gibi seçenekler var. bide son olarak resmin üstüne gelip fareyle sağtuşla resmi tekrar yükle diyebilirsin

ExCeLLiuM
28-06-2007, 01:09   |  #7  
ExCeLLiuM avatarı
Yıllanmış Üye
1,149 mesaj

Bi ara böyle bir sorunu duymuştum ve bu sorunların airties modemlerinin bazı modellerinde olduğunu öğrenmiştim. Çözüm ise modeminizin son firmware güncellemlerini yapmanız. Bu ne kadar doğrudur bilemem ama denemekte fayda var.

buradan sanırım airtiesin firmware lerini bulabilirsin.

danda temin edebileceğinizi umuyorum.

Son Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 28 Haziran 2007 01:13
john
28-06-2007, 09:36   |  #8  
Taze Üye
9 mesaj
KorsanNetTeam
Bi ara böyle bir sorunu duymuştum ve bu sorunların airties modemlerinin bazı modellerinde olduğunu öğrenmiştim. Çözüm ise modeminizin son firmware güncellemlerini yapmanız. Bu ne kadar doğrudur bilemem ama denemekte fayda var.

DEDİĞİNİ YAPTIM SONUÇ DEĞİŞMEDİ. ANLADIM Kİ BENİM SORUNUM SAĞLAM BİR SORUN. YİNE DE CEVAP İÇİN TEŞEKKÜRLER.

erkanc
28-06-2007, 09:45   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

John sana son çareyi demkten başka yolu yok format format format senin işletim sistemi artık demekki desteklemiyor 2veya 3 farklı onarma yolu denedikten sonra düzelmeyen olayda format şart

john
28-06-2007, 10:02   |  #10  
Taze Üye
9 mesaj
erkanc
John sana son çareyi demkten başka yolu yok format format format senin işletim sistemi artık demekki desteklemiyor 2veya 3 farklı onarma yolu denedikten sonra düzelmeyen olayda format ş
DOĞRU SÖYLÜYOR OLABİLİRSİN AMA BENİM ANLAMADIĞIM NOKTA "senin işletim sistemi artık demekki desteklemiyor" DEMEKTEKİ KASTIN NE? YANİ SİSTEM NEYİ DESTEKLEMİYOR?

erkanc
28-06-2007, 10:14   |  #11  
Yıllanmış Üye
3,213 mesaj

jpeg gibi resim dosyalarını işletim sistemin gösteremiyor artık yanlışlıkla hangi dosyayı sildin veya program kaldırıken hangi dosyanın kullandığı system32 dizini altında hangi dll yide kaldırdın bilemiyorum bence bu sorun win98 kullanırken çok karşılaşırdım ne yapsam çözemezdim bu olayı sana bir tavsiye program kaldırırken ortak kullanıla dll uzantılı dosyaları sorar genelde bununu da kaldırayımmı diye o soruyu sorunca hayır de yoksa bu tarz problemlerle karşı karşıya kalırsın

john
28-06-2007, 10:26   |  #12  
Taze Üye
9 mesaj
erkanc
jpeg gibi resim dosyalarını işletim sistemin gösteremiyor artık yanlışlıkla hangi dosyayı sildin veya program kaldırıken hangi dosyanın kullandığı system32 dizini altında hangi dll yide kaldırdın bilemiyorum bence bu sorun win98 kullanırken çok karşılaşırdım ne yapsam çözemezdim bu olayı sana bir tavsiye program kaldırırken ortak kullanıla dll uzantılı dosyaları sorar genelde bununu da kaldırayımmı diye o soruyu sorunca hayır de yoksa bu tarz problemlerle karşı karşıya kalırsı
BİLGİSAYARIM HENÜZ ÇOK YENİ. HENÜZ HİÇ BİR PROGRAMI KALDIRMADIM. AYRICA JPEG FORMATINDAKİ RESİMLERİ GÖREBİLİYORUM. SADECE JPEG FORMATINDA OLAN GÜVENLİK KODU RESİMLERİNİ (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart - CAPTCHA)GÖREMİYORUM. YİNE DE ÖNERİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

OBA
28-06-2007, 11:55   |  #13  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

aşağıdaki adresten opera usb sürümünü indirip kullanmayı dene. kurulum gerektirmesiğinden ihtiyaç duyduğu bütün dosyaları beraberinde getiriyor. az bir ihtimalde olsa düzelebilir.

john
29-06-2007, 11:00   |  #14  
Taze Üye
9 mesaj
OBA
aşağıdaki adresten opera usb sürümünü indirip kullanmayı dene. kurulum gerektirmesiğinden ihtiyaç duyduğu bütün dosyaları beraberinde getiriyor. az bir ihtimalde olsa düzelebilir.

ne yazık ki bu da işe yaramadı

OBA
29-06-2007, 11:53   |  #15  
Yıllanmış Üye
3,757 mesaj

sana win update sitesinden jpeg dosyaların bellek taşmasını önlemek amacıyla çıkan yamanın adresini veriyorum buna benzer bir kaçtane daha olcaktı. bütün güncelleştirmeli yüklemeyi dene bide

john
29-06-2007, 17:10   |  #16  
Taze Üye
9 mesaj
OBA
sana win update sitesinden jpeg dosyaların bellek taşmasını önlemek amacıyla çıkan yamanın adresini veriyorum buna benzer bir kaçtane daha olcaktı. bütün güncelleştirmeli yüklemeyi dene bide

Bunu da denedim yine olmadı. Güvenlik atarları ile ilgili bir sorun herhalde ama ne denesem olmuyor.

john
29-06-2007, 18:29   |  #17  
Taze Üye
9 mesaj
john
OBA

Bunu da denedim yine olmadı. Güvenlik atarları ile ilgili bir sorun herhalde ama ne denesem olmuyor.
Sorun Çözüldü

Eğer modiminiz RT-205TT ise firmware linki aşağıda...

.19.zip

bunu yükleyin, dosyayı zipten çıkarın, airtiles'a bağlanın Sağda menüde "araçlar" var orada "firmware güncelleyi" seçin, "gözat" ile zipten çıkaradığınız dosyayı seçin. Günxellemeyi yapın sorun çözülüyor.

erkanc
30-06-2007, 14:10   |  #18  
Yıllanmış Üye
3,213 mesaj
KorsanNetTeam

korsanNetTeam sana bunu söylemişti zaten sorunun çözüm vardır

cataract
30-06-2007, 17:35   |  #19  
Taze Üye
8 mesaj

arkadaşlar ben windows yeniden kurdum,format attım neler yaptım, çoğu sitede bu güvenlik resimlerini göremiyorum.en son teknik servisten yeni bir yazılım kuracağız senin için veya modemi değiştireceğiz dediler.beklemedeyim.onlardanda bir çözüm çıkacağını sanmıyorum.ne sorunmuş ya...

ExCeLLiuM
30-06-2007, 21:49   |  #20  
ExCeLLiuM avatarı
Yıllanmış Üye
1,149 mesaj

Demek doğru duymuşum. Firmware güncellemesi yapılması gerekiyormuş.

Koray Kocaman
01-07-2007, 16:42   |  #21  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Bu sorun bizlere küpe olsun arkadaşlar ilerliyen zamanlarda karşımıza çıkarsa aynen yazalım.

BlueAngel
01-09-2007, 01:13   |  #22  
Taze Üye
1 mesaj

Bilgi için teşekkürler.

Son Düzenleme: BlueAngel ~ 01 Eylül 2007 23:49