Arkadaşlar k750 i kullanan var mı?Bu telefonun kamerası nasıl? LÜTFEN bilen konuşsun daha yararlı olur benim için.
K750i kamerası nasıl?
K7XX serisi telefonların kameralarından pek bişey bekleme
wallah ben ondan bi flaş var ışık yane ufak teleon görüüş olarak video su iyi galiba ama tam olarka bişe söleyemem
ben de k750 kullanıcıyım aslında kamera fena degil de ben cok bişe bekleme derim daha üst modelleri secebilirsin(k790 vs.)
onuru_gsben de k750 kullanıcıyım aslında kamera fena degil de ben cok bişe bekleme derim daha üst modelleri secebilirsin(k790 vs.)Tşk ama iki telefon arasındaki fiyata baksana bir
300 ytl fark var neredeyse
o zaman kamerasından pek bir sey beklemiceksin. K750i cep telın lamerası gayet yeterlıdır. Kullanan arkadaşlarım vardır ordan bılırım.
Borga-xo zaman kamerasından pek bir sey beklemiceksin. K750i cep telın lamerası gayet yeterlıdır. Kullanan arkadaşlarım vardır ordan bılırım.Aklım karıştı şimdi borga-x msn den bana kamerasının sınıfının en iyisi olduğunu söyledin burada öyle demiyorsun ??????Son Düzenleme: omer_6134 ~ 13 Haziran 2007 18:40
tabi fiyat farkı yüksek o zaman k750 yi tercih edeceksin yani kamerasıda sana yeterli gelebilir
görsüntüsü güzel bence niye kötü oluyo ki kullanıom ben
gokhan2413K7XX serisi telefonların kameralarından pek bişeyBir daha düşün istersen k790i 3.2 kamerası var k750i nin kamerasını adresler çok met ediyorlar...Son Düzenleme: omer_6134 ~ 14 Haziran 2007 23:32
gokhan2413K7XX serisi telefonların kameralarından pek bişeyGökhan bence bilip bilmeden konuşma.K790i 2006 nın en iyi fotoğraf çeken telefonu çekildi.Bilgin olsun
Ömer onunfotoğrafları güzel.Zaten ilk 2 MP li telefondu.Otofokusu var.Flash ından ise fazla beklentin olmasın.Çok az bir faydası.
bırınde 2.0 bırınde 3.2 war =) en yakın 2.0 fener war ondna gecelerı guzel cekemıye bılırsın dıgerınde flash war =) ee oda fark yaratıyor gecelrı muazzam resım cekıyor ..
ama 750 de 2.0 olan tum telefonlara bes basar resımde =) yeterlı bence eskı tel
googlede de arastıtısan k 750 cekılen resımlerı bulursun ..
vallaben k750i kulanıyom tel camerası güzel üs modellere gore biraz kotu ama teelin ses cıkış gücünü herkezin bilmesi lazım
kardeş bende kullanıyorum.Kamerası çok öyle ağım şahım değil.Fakat fotoğrafları çok güzel.
2 senedir k750i kullanıyorum kamera performansı çok ii... çektiğin fotoları bilgisayara at digital ile çekilmiş olandan farkı var mı gör..? ayrıca çıktığı sene sınıfındaki kamerası en iyi telefon seçilmişti... ama video çekim vasat bilgisayara attığınızda minicik bi karede görünüyo videolar... ama cep telefonundan izlersen normal... ayrıca çok sağlam telefondur... 2 yıldır tel değiştirme ihtiyacı duymadım... mp3 ses aklitesi üst modellere göre çok daha iyi...