beyler aranizda k750i lere nasil oyun yuklenecegini bilen var mi?* bi anlatin lütfen
k750i oyu yükleme
bluetutla nasıl yazılıyor bilmiyorum ama anladın sen :) birde pc bağlantı kablosu varsa onlada yapabilirsin kolay gelsin
beyler internetten indiriliyor ekleniyr falan onlari nasil yapacaz onu soruyorum..ayrica program nasil yükleyecez telefona bilen biri detayli aciklayabilir mi????????
önce bilgisayara o dosyaları indir
Sonra bilgisayara telefonu bağla. Bilgisyarımda hafıza kartına girmek için birşey açılacak
Alt menülerden birinde other diye klasör. İşte oraya kopyala
sonra telefondan Dosya yöneticisinden diğer kalsörüne geç Orada bulacaksı oyunları. Oyunları kur ve Oyunlar klasöründen oyunu aç
http://rapidshare.com/files/1926844...mes.rar.html
(Tek_pakette).htm
(Adresi kopyala adres satırına yapıştır)
Bu sitelerden yüzlerce oyun indirebilirsin. Sonra oyunları rardan çıkar. Sonra kablo yada bluetooth yardımıyla telefonuna at.
Bende K750 kullanıyorum merak ettiğin şeyler olursa özelden mesaj atarsınız ;)
OOOOMMMMEEEERRRRhttp://rapidshare.com/files/1926844...mes.rar.htmlböyle yapılıyo
(Tek_pakette).htm
(Adresi kopyala adres satırına yapıştır)
Bu sitelerden yüzlerce oyun indirebilirsin. Sonra oyunları rardan çıkar. Sonra kablo yada bluetooth yardımıyla telefonuna at.
Bende K750 kullanıyorum merak ettiğin şeyler olursa özelden mesaj atarsınız ;)
ama guzel oyun fazla yok ya bostan yere ugrasma
hiko91ama guzel oyun fazla yok ya bostan yereTelefonum 1 GB hafızası var. Ve şöyle söyleyeyim yaklaşık 50 oyunum var. Bunlar arasında ;
Age Of Empires III
Asphalt 3
Call Of Duty 3
Okey
Tavla
Fifa 2005
Football Manager 2005
Football Manager 2006
Counter-Strike
Need For Speed Carbon
Need For Speed ProStreet
Prince Of Persia
ProBasket 2008
Sims 2
Spider-Man 3
UEFA Champions League 2007
Var mısın Yok musun
Kim 500 Bin ister
Winning Eleven 2008Yeterli mi ?
punisher123çok dandik oyunlar varmış be sende ordakilerden asp.3 kim.500 bide nfs carbon iyi gerisiOynamadan yorum yapma bari
omer sayfalarin tam isimlerini yollar misin...yoksa acmiyor sayfayi..hata var diyor
mustafa38omer sayfalarin tam isimlerini yollar misin...yoksa acmiyor sayfayi..hata varBuyur ;100 tanesi türkçe tlan 300 oyun için tıkla
İlk verdiğim link hata veriyor... O yüzden 300 oyunla geçin
Hata veren link bu ;Son Düzenleme: omer_6134 ~ 03 Ağustos 2008 10:45