k810i mi n73 music edition mu daha iyi sizce.fiyat olarak 100 lira fark var ama k810i daha iyi gibi.su smbiyani sony de koysa ya telefonlarina nokia daha telefon satamaz.beni tek dusunduren nokia da symbian olmasi.
k810i
Benim tercihim SONY.Ama n73 de güzel bir telefon
saol.nenim de tercihim buyuk ihtimal sony olacak
bende k810i abimde de n73 var :D bence n73 k810i nin yanında takoz gibi görünüyo hem arka kamera kapağı da hiç estetik değil çabuk bozulmulştu abimde.belki abimin kullanmasıyla da alakalıdır ama ben gördüğümü söyliyeyim.
şimdi telefon alacak olsam kesinlikle nokia 6300 alırdım yani yok efendim 5 mp yok efendim 8 gb falan hiç heves etmiyorum.bence telefonda zaradet olcak ve abartılı olmayacak.hem zaten öle çok özellik olunca çabuk bozuluyo.ben de bu yazın aldığım k810 u yeni servisten aldım sistem çökmüştü.neyse yeter bu kadar konuştuğum :P
arkadaşım ben 8 aydır k810i kullanıyorum ve çok memnunum nokia aynı bizim doğan slx ler gibi piyasa malı oldu. Kalite istiyosanız k810i kamerasının içine bakmak isterseniz sony kamerası olduğunu göreceksiniz ve cepte bir sony ürünü taşımanın tadına varacaksınız bence (ben servisinde rastlamışım içini açmışlar incelemek için müsterilere gösteriyorlardııı
rroonnaallddook810i mi n73 music edition mu daha iyi sizce.fiyat olarak 100 lira fark var ama k810i daha iyi gibi.su smbiyani sony de koysa ya telefonlarina nokia daha telefon satamaz.beni tek dusunduren nokia da symbian olmasi.onu bilmemde 26 eylülde iphone girsin piyasaya nokia diye bir şey kalmaz her halde
Arkadaşlar amatör fotoğrafçı olarak ben k810 ve k790i kullandım. fotoğraf çekim özelliği dersenız k790i daha iyi. özellikle baskıda önplana çıkıyor ancak tam anlamıyla telefon dersenız k810 tek geçerim ayrıca k790 dan daha kibar ve kullanışlı k790 tuşlarında oksitlenme çok çabuk oluyor
peki bu k810i nin fiyatı ne kadardır?