Kablo internette 1 YTL dönemini başladı

CHIP Online
08-09-2008, 20:19   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Türksat, yeni internet tarifelerinin hemen ardından yeni kampanyasını da duyurdu.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Kabl ... i-basladi_8599.html

TÜRKSAT A.Ş'nin geçtiğimiz günlere duyurduğu yeni kablo internet fiyat tarifelerini buradaki haberimizde duyurmuştuk. Ve TÜRKSAT, şimdi de yeni bir kampanyaya imza atıyor.

TÜRKSAT A.Ş'nin yeni kampanyasında, 1024 Kbps - 1 GB kotalı internete abone olanlar, 3 ay süreyle 16 YTL yerine 1 YTL ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 24 aylık abonelik taahhütü verecek.

Şirket tarafından yapılan açıklama şöyle:

Türksat Kablo İnternet, abonelerine yeni kampanya ve kolaylıklar sağlamaya devam ediyor.

1 Eylül 2008-30 Ekim 2008 tarihleri arasında başvuruda bulunanlardan, 1024 Kbps Kotalı İnternete abone olan herkes, üç ay süre ile 16 YTL'lik 1 GB kotalı Kablo İnternet hizmetini yalnızca 1 YTL'ye alabilecekler.

Kampanyadan mevcut aboneler ve yeni müşteriler iki yıl abonelik taahhüdünde bulunmak şartıyla faydalanabilecek. Abonelerimiz kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiyi 444 0 126 numaralı Çağrı Merkezlerinden öğrenebilirler.

Türksat Kablo Internet bu hizmetlerinin yanında, zararlı içerik filtreleyen ve kullanıcıların kendi kullanım düzeyini belirleyebildiği temiz interneti yazılım yüklemeden bir telefonla abonelerine ücretsiz sunuyor.

Türksat Kablo İnternet aboneleri telefon hattına ihtiyaç duymadan internet hizmetinden yararlanma imkanına sahiptirler ve internet hızlarını online.turksat.com.tr adresinden kontrol edebilecekleri gibi, hangi kotada ne kadar ücret ödeyeceklerini de www.turksat.com.tr adresinden öğrenebilecekler.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Türksat A.Ş.

Tüm konu: Kablo internette 1 YTL dönemini başladı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Türksat'ın 1 YTL kampanyası...

Banned
08-09-2008, 20:47   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,098 mesaj

1 GB Kotalımı nihaha.. doğaldır o zaman 1ytl olması.. (:

waybe
08-09-2008, 20:52   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj

1 gb kotayı ben havada suda dolduruyorum cok büyük bir ilgi olcagını sanmam

Batıkan Doğan
08-09-2008, 20:59   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj

Bu tarife zaten KabloInternet'in, Internet'i çok az kullananlar için olan tarifesi. Kotalı tarifelerde, Türksat'ın dediği gibi "Kullandığın kadar öde" mantığı var. Hiç olmazsa TTNet gibi 4GB'ı hiç kullanmayanlardan peşin 29YTL almıyor. Kota aşım ücretlerini bakarsan, kotayı 3GB aştığında yani 4GB olduğunda TTNet'in tarifesinden daha hesaplı oluyor. Sadece 1Mbit'de değil 256Kbit v 512Kbit hızlardaki tarifelerde de çok büyük avantaj oluyor.

Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 08 Eylül 2008 21:00
ByDiabolik
09-09-2008, 13:31   |  #5  
Yeni Üye
29 mesaj

Küçük Çaplı bir Kampanya İnternetin Az Kullanan Kesime Hitap Ediyor.. İnterneti Fazla Kullananlar İçin Komik Bir Kampanya

hakan1987
09-09-2008, 14:37   |  #6  
Yıllanmış Üye
360 mesaj

bir haftalik internet gibi BeğenmedimKahkahaZonk

Son Düzenleme: hakan1987 ~ 09 Eylül 2008 14:37
onlineTR
09-09-2008, 14:55   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
ByDiabolik
Küçük Çaplı bir Kampanya İnternetin Az Kullanan Kesime Hitap Ediyor.. İnterneti Fazla Kullananlar İçin Komik Bir Kampanya
bu mantıkta tuhaf hani interneti az kullanmak ne demek ben bılmıyorum bızler internetın başına oturdugumuz zaman kalkmayı bılmeyen ınsanlarız az kullanmak da neyın nesı??
hatta bu dedıgım konuyla ılgılı komık resımler sunmak ısterdım ama kalsınn:))

kampanya için de şunu soylıyım kendını tanıtmak ıçın duzenlenmış bir reklam tam anlamıyma kota işlerını bılmeyenlerın dıkkkatını çeken bır kampanya..çok fazla ılgı gorecegını sanmıyorum..ama reklamlarıda ıyı kandırmacalı yanı..1 ytl..Beğenmedim

Fattur
09-09-2008, 16:38   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj
onlineTR
bu mantıkta tuhaf hani interneti az kullanmak ne demek ben bılmıyorum bızler internetın başına oturdugumuz zaman kalkmayı bılmeyen ınsanlarız az kullanmak da neyın nesı??

kampanya için de şunu soylıyım kendını tanıtmak ıçın duzenlenmış bir reklam tam anlamıyma kota işlerını bılmeyenlerın dıkkkatını çeken bır kampanya..çok fazla ılgı gorecegını sanmıyorum..ama reklamlarıda ıyı kandırmacalı yanı..1 ytl..Beğenmedim

:S nasıl ya sen şimdi internetin başına oturdummu kalkmam diyorsun ama ofis te interneti sadece ufak işleri yapmak için kullanıyoruz yani 4gb aşırı fazla aylık zaten max. 1 gb indiriyorum.ayrıca kablonetin kota aşım ücretleri ttnet gibi değil.Yani Toplam 4 GB indirsende TTnetin 4GB tarifesinden daha hesaplı. Çok güzel bir kampanya olmuş ama ne yazıkki buruda hizmeti yok :=(

Fattur
09-09-2008, 16:39   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,768 mesaj

Sizleride anlamak zor hem ttneti i sevmezsiniz hemde alternatif şirketlere fırsat vermezsiniz.Size yaranmak için ne yapmak gerekir bilemiyorum

msaatci
09-09-2008, 19:21   |  #10  
msaatci avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

kablo internet bağlantısı için telefon bağlantısı gerekmiyor.
ben telefonu sadece internet için aldım. bana aylık 25 ytl telefon parası geliyor (vergiler sabit ücretler v.s.) kablo internette bu sorun yok. sınırsız bağlantı seçeneği makul. bunun ötesinde yaklaşık olarak 35 ytl kârınız oluyor.

peki bilenlere sormak istiyorum. kablo internete geçmek mantıklı mı? önerir misiniz?

onlineTR
10-09-2008, 14:40   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj

sayın fattur o zaman sizın kı istısnadır onu soylıyım sadece....

ByDiabolik
11-09-2008, 14:04   |  #12  
Yeni Üye
29 mesaj
onlineTR

Neresi Tuhaf Anlayamadım ?? Herkezi Kendin Gibi Sanma bence İnternette Ufak Bi İşi Olup Halledip Çıkan İnsanlar Varya Ondan Bahsediyorum Az Kullanan Kesim Diye Oke ? :)