Kablo internette bağlantı ücreti yok

CHIP Online
22-05-2008, 16:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Kablo internete abone olmayı düşünenler, yeni kampanyadan yararlanabilecek.

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Kabl ... creti-yok_7020.html

Türksat A.Ş'den yapılan açıklamada, kablo internet hizmetlerinde yeni bir kampanya başlatıldığı belirtildi. Turksat, düzenlediği yeni kampanya kapsamında kablo internete yeni abone olmak isteyenlerden 30 YTL'lik kurulum ücreti almayacağını açıkladı.

3 ay sürecek olan kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken ekstra bir iş bulunmuyor. Yani diğer kampanyalarda olduğu gibi, belli bir süre için üyelik taahhütü vermeniz şart değil. Eğer kablo internete 3 ay içerisinde yeni abone olmayı düşünüyorsanız, bağlantı ücreti ödemek zorunda kalmayacaksınız.

CHIP Online yorumu:
Kablo internet, özellikle altyapının yeterince yaygın olmaması nedeniyle ADSL karşısında çok gerilerde kalmış gibi görünüyor. Türksat da, düzenlediği bu tip kampanyalarla abone sayısını artırmaya çalışıyor. Ancak şu an İstanbul'da bile Kablo şebekesinin ulaşmadığı çok sayıda bölge olduğu düşünülürse, kampanyanın yeni abone getirmek konusunda ne kadar başarılı olacağı pek de net görünmüyor.

Tüm konu: Kablo internette bağlantı ücreti yok

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Kablo internet ADSL kadar popüler değil, çünkü...

LiMoNi
22-05-2008, 16:45   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
11 mesaj

abone sayısını arttırdıktan sonra abonelerinden güç alarak alt yapısını güçlendirmeyi düşünüyor heralde,
az sayıda abone toplaması halinde ise internet bağlantılarını güçlendirmeyi düşünmeyecekler ...

bu kablo internet çok uzun zamandan beri var,
acaba aramızda kullanıpda yorumda bulanacak olan yok mudur?

eolos
22-05-2008, 18:12   |  #3  
Yıllanmış Üye
2,036 mesaj

bence  denemekte fayda var var

rcpsng
22-05-2008, 18:44   |  #4  
Taze Üye
12 mesaj

ben antalyada ikamet ediyorum. ne zamandır kafamda tasarlıyordum kablonete geçeyim diye.. bu da tuzu biberi oldu.. derhal ADSL den "TERFİ" ediyorum..

Telekomda bir sorunum vardı bağlantı ikidebir kopuyordu.. İnanın tam 2 ay ararken uğraşırken yoruldum. belki 50 defa aramışımdır ve toputopu 2 defa evime teknisyen geldi.. ilkinde modemime bi baktı aletleriyle sorunu ÇÖZEMEDEN gitti.. 2. sinde ise çayımı içip sorunumu dinleyip çekti gitti.. SONUÇ; Sıfır.. Hepsini gittim müdürlerine kadar çıktım ve şikayet ettim.. Haklarında işlem başlatıldı.. ( Tabi bunda Uzm. Bio. Olmamın yani kariyerin oranı büyük diye düşünüyorum, yoksa orta halli bi vasıfsız biri başvursa tamam deyip ilgilenmezlerdi..) (Not: canım ülkemin insanlarını aşağılamıyorum, yanlış anlaşılmasın). Evime gelen tel hatlarında problem var %100.. Çok eminim çünkü ilgili şahısların yapacağı testleri kendim deneyerek yaptım. Modemde hata yok, pc de hata yok.. kablolardan herşeye kadar yeniledim, modemde dahil.. Ama adamlara anlatamıyorum evime gelen kablolarda problem var diye.. Port değiştittirdim. vs.. vs..

Yani adamlara bakın hattımı iptal ettiririm haaa... Diye rest çekince kulun köpeğin oluyorlar ne iş anlamadım..

ben her ay limitsiz bağlantıma 50 YTL veriyorum. üstüne 25-30 da telefon.. yani adamlara kesintisiz her ay 75 YTL veriyorum.. ama hizmetten yararlanamıyorum ne iş anlamadım..

Son olarak şunu da demek istiyorum; Ben Kablolu TV kullanıyorum evimde.. Çok memnunum. Bir sorun olmuştu odadaki bi tv de.. Aradım yarım saat içinde gelip herşeyi araştırdılar. Binada dahil.. Sorunu çözüp gittiler..

Eğer bulunduğunuz yerde kablonet varsa kesinlikle düşünün derim. Ayrıca aynı bağlantıda (ki aynı bağlantı değil, ADSL 1024 diyor ama bize verdikleri 865 küsür..) yani 1024 kablo net de taahhüt edilen hızı veriyorlar. Telefon aboneliğine gerek yok..

Kampanya ile şuan ben 1024 hızına LİMİTSİZ 33 ytl vericem.. (kablotv 1 ytl hesabına göre)..

wickerman
22-05-2008, 18:47   |  #5  
Yıllanmış Üye
644 mesaj

Muğla'da olsa ben de geçerdim. Ama maalesef yok.

bycartel
25-05-2008, 03:08   |  #6  
Yeni Üye
26 mesaj

Yazmadan duramicam hayatta internetten nefret ettim. İnternetin olacaksa illaki eb telefonunda olacak şuan için ben aylık telefona hiç konuşmasamda 11 ytl falan ödüyorum internetede ayda 49 ytl veriyorum yazık günah bu millete oda en yavaş sınırsız bağlantı. Hayatımda bağlandığım internetten hiç memnun kalmadım dünya hali işte bizim milletimizde hop diye atlıyor ama bilmiyolarki 2 sene mecburi kullanacak interneti :). Dünyada insana zevk veren ne varsa bilinki o çşok pahallıdır ve imkanı olan kişiler kullanır.

karaseymen
25-05-2008, 12:13   |  #7  
karaseymen avatarı
Yıllanmış Üye
135 mesaj

Bence herkes tercihini kendisi yapmalıdır.Özellikle bölgesel yönetim hatalarından dolayı Telekom'u suçlamamak gerek.Örneğin Antalya'daki hizemetten memnun olmazsınız da Ispartadaki hizmetten memnun kalabilirsiniz,değilmi ama?

rcpsng
25-05-2008, 23:44   |  #8  
Taze Üye
12 mesaj
karaseymen
Bence herkes tercihini kendisi yapmalıdır.Özellikle bölgesel yönetim hatalarından dolayı Telekom'u suçlamamak gerek.Örneğin Antalya'daki hizemetten memnun olmazsınız da Ispartadaki hizmetten memnun kalabilirsiniz,değilmi ama?
Kardeş, :D sen ya telekomda çalışıyon yada bi tanıdığın var.. :D

walla türkiye geneli telekomdan yaka silkmiş durumda.. bi araştır bakalım kimler memnun, vaad edileni verebiliyorlarmı? sık sık bağlantı kopuyormu? 7/24 destek veriyorlarmı yoksa ikidebir aynı şeyleri deyip sorunu çözemeyince elimizden bu kadarı geliyor deyip kestirip atıyorlarmı? En önemliside Aldıkları PARAYI HAK EDİYORLARMI?

karaseymen
26-05-2008, 09:58   |  #9  
karaseymen avatarı
Yıllanmış Üye
135 mesaj
rcpsng
karaseymen

walla türkiye geneli telekomdan yaka silkmiş durumda.. bi araştır bakalım kimler memnun, vaad edileni verebiliyorlarmı? sık sık bağlantı kopuyormu? 7/24 destek veriyorlarmı yoksa ikidebir aynı şeyleri deyip sorunu çözemeyince elimizden bu kadarı geliyor deyip kestirip atıyorlarmı? En önemliside Aldıkları PARAYI HAK EDİYORLARMI?

YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.Sen de orada olsan ancak ELİNDEN GELENİ yapabilirsin.Ben memnunum.(NOT:Ben emekli işadamıyım,ya sen?)

rcpsng
26-05-2008, 13:55   |  #10  
Taze Üye
12 mesaj
karaseymen
rcpsng
karaseymen

YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME.Sen de orada olsan ancak ELİNDEN GELENİ yapabilirsin.Ben memnunum.(NOT:Ben emekli işadamıyım,ya sen?)
Haklısın Yiğidi Öldür Hakkını Yeme... Türkiye Genelinden Bahsedersek eğer TTnet ten, verdiği destekten, hızlarından ve ücretlerinden herkes yakınıyor.. Biraz çıkıp araştırma yapın derim.. Ayrıca internete sadece msn ve sörf yapmak için kullanmayın.. Belliki interneti bilinçli olarak kullanmıyorsunuz.. Emekli İş adamı olabilirsin, beni sormuşsun, :) cevap vereyim;

Bende, Tıp Fakültesi Genetik Bölümünden Uzm. Bio. Recep...

Bizimde bildiğimiz bişeyler var herhalde..

he, bu arada.. benim internette çok işim oluyor. sürekli bilgi alışverişi ve araştırma yapmak durumundayım. sürekli büyük ebatlarda dosyalar alıp gönderiyorum (özellikle yurt dışı kaynaklarına). bu nedenle ben sorunları bariz bir şekilde yaşıyor ve hissediyorum. ama arada bir internete girip sörf, msn vs.. gibi faaliyetlerde bulunsam sorunları bende hissetmezdim herhalde...

Birde kendini onun yerine koy demişsiniz.. eğer kendimi onun yerine koysaysım hiç bekletmeden hemen binanın bağlantılarını kontrol eder, gerekirse kabloları yenilerdim.. ama yapılmadı elbette, birde utanmadan elektrikçi çağırın o yapsın diyor.. Eve telefon bağlattığım zaman elektrikçiyimi çağırıp telefonu bağlattım, yooo.. Telekomdan yetkililer geldi bağladı gitti.. bu kadar basit bir iş.. ama çok üşengeçler.
Ben, hastenede onlarca hastalara bakıyorum. Hiçbirini ayırmıyorum, ama canım istemediği zaman hastalardan birini kabul etmesem, kendi çareni kendin bul, git bi veterinere muayene ettir desem uygun olurmu.. (burada elektrikçi ile bir mukayese yaptım, bu da yanlış anlaşılmasın).

Son Düzenleme: rcpsng ~ 26 Mayıs 2008 14:08
karaseymen
04-06-2008, 14:51   |  #11  
karaseymen avatarı
Yıllanmış Üye
135 mesaj
rcpsng
karaseymen
rcpsng
karaseymen

Haklısın Yiğidi Öldür Hakkını Yeme... Türkiye Genelinden Bahsedersek eğer TTnet ten, verdiği destekten, hızlarından ve ücretlerinden herkes yakınıyor.. Biraz çıkıp araştırma yapın derim.. Ayrıca internete sadece msn ve sörf yapmak için kullanmayın.. Belliki interneti bilinçli olarak kullanmıyorsunuz.. Emekli İş adamı olabilirsin, beni sormuşsun, :) cevap vereyim;

Bende, Tıp Fakültesi Genetik Bölümünden Uzm. Bio. Recep...

Bizimde bildiğimiz bişeyler var herhalde..

he, bu arada.. benim internette çok işim oluyor. sürekli bilgi alışverişi ve araştırma yapmak durumundayım. sürekli büyük ebatlarda dosyalar alıp gönderiyorum (özellikle yurt dışı kaynaklarına). bu nedenle ben sorunları bariz bir şekilde yaşıyor ve hissediyorum. ama arada bir internete girip sörf, msn vs.. gibi faaliyetlerde bulunsam sorunları bende hissetmezdim herhalde...

Birde kendini onun yerine koy demişsiniz.. eğer kendimi onun yerine koysaysım hiç bekletmeden hemen binanın bağlantılarını kontrol eder, gerekirse kabloları yenilerdim.. ama yapılmadı elbette, birde utanmadan elektrikçi çağırın o yapsın diyor.. Eve telefon bağlattığım zaman elektrikçiyimi çağırıp telefonu bağlattım, yooo.. Telekomdan yetkililer geldi bağladı gitti.. bu kadar basit bir iş.. ama çok üşengeçler.
Ben, hastenede onlarca hastalara bakıyorum. Hiçbirini ayırmıyorum, ama canım istemediği zaman hastalardan birini kabul etmesem, kendi çareni kendin bul, git bi veterinere muayene ettir desem uygun olurmu.. (burada elektrikçi ile bir mukayese yaptım, bu da yanlış anlaşılmasın).

ANLADIĞIM KADARIYLA POLEMİK SEVİYORSUNUZ,BEN İSE HİÇ SEVMEM.KONU AMACINI AŞMIŞTIR.(BANA "KARDEŞ" ŞEKLİNDE HİTAP EDİLMİŞ OLDUĞU İÇİN VE AYRICA TELEKOMDA ÇALIŞIYORSUN GALİBA! ŞEKLİNDE İTHAM EDİLDİĞİM İÇİN,BEN DE "EMEKLİ İŞADAMIYIM"DEMEKLE YAŞLI BAŞLI VE TECRÜBELİ OLDUĞUMU VURGULAMAK İSTEMİŞTİM.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?)ESEN KALIN.

wolcun
10-06-2008, 03:35   |  #12  
Taze Üye
14 mesaj

VALLA BEN TELEKOMDAN ÇOK ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM AMA ŞİKAYETÇİYİM FİYAT KONUSUNDA. İNTERTNETİM BAĞLANDIĞINDAN BERİ BİR KEZ BİLE KOPMADI ( Kİ BEN UYURKEN BİLE PC AÇIK VE İNTERNET HER ZAMAN BAĞLI MSN DE AÇIK:) ) NE UYURKEN NE DE BAŞINDAKEN NETİM KOPMADI AMA FİYATINDAN AŞIRI DERECEDE ŞİKAYETÇİYİM BEN 4GB ABONESİYİM TABİ 4GB I AYARLAYAMIYORUM Kİ ŞUAN 3GB OLDU BİLE :D DAHA BUGÜN AYIN 10NU :( KOTAYI HEP AŞIYORUM VE AYDA 60YTL ÖDÜYORUM ORTALAMA.ŞİMDİ DİCEKSİNİZ "SALAK MISIN SEN ? MADEM 60LİRA VEREBİLİYON VER 49 SINIRSIZA GEÇ!!) ONUN DA CEVABI BASİT AĞUSTOSTA ASKERE GİDECEĞİM İÇİN NET ANNEME KALACAK ONLARDA ÇOK NADİR GİRECEKLER BAZI İŞLERİNİ HALLETMEK İÇİN EE ŞİMDİ NETİ SINIRSIZ YAPSAM GİDERKEN TEKRAR LİMİTLİYE GERİ DÖNEMEZMİŞİM ONUN İÇİN ŞİMDLİK BÖYLE KALSIN DİYE DÜŞÜNDÜM. NEYSE TELEKOMDAN ŞİKAYETÇİ OLDUĞUM DİĞER KONU İSE TELEFON HİZMETİ YILDA 3-5 KEZ TELEFON HATTIMIZ GİDİYOR VE ÇEVİR SESİNE HASRET KALIYORUM :D GEÇENLERDE TELEFON AHATTIMIZ Bİ GİTTİ 1AYDA ZOR YAPTILAR EN SONUNDA GENEL MERKEZİ ARAYIP ORADAKİ MÜŞTERİ TEMSİLCİSİNİ TELEKOMDA ÇALIŞTIĞINA BİN PİŞMAN ETMEYİP TEHDİTLER SAVURMAYIP GERÇEKTEN KIZMASAYDIM ( BU TEHDİTLER BANA MÜDÜRÜNÜZÜ BAĞLAYIN SİZİNLE MUHATTAP OLMUYACAĞIM MAHKEMEYE VERECEM SİZİ TAZMİNAT DAVASU AÇACAM GİBİ CÜMLEERİ KULLANINCA....) 1AYDIR KESİK OLAN TELEFON DAN ERTESİ GÜN ÇEVİR SESNİ DUYAR OLDUM AKLINIZDA OLSUN BU "MAHKEMEYE VERECEM" SÖZÜ GERÇEKTEN İŞE YARIYOR. :) HA İŞE YARAMADI MI O ZMAN GERÇEKTEN MAHKLEMEYE VERİN DE ALIN PARALARI GÖRRSÜNLER BLÖF MÜ YAPIYORUZ YAPMIYOR MUYUZ :D

LiMoNi
28-07-2008, 22:01   |  #13  
Taze Üye
11 mesaj

telekomun alt yapısının war olduğu mahkemece kanıtlanmış bir durumdur.
ve telefon hattı vermeyip sadece adsl verebilecek kapasiteye gelmiştir.
lakin hala halkı sömürmeye tekel gücünü kullanmaya devam ediyor...
yazık değil mi?

telekomdanda şikayetçiyim,hemn msn hem internet  sürekli kopuyor hemde ev telefonuna arayıpda ulaşamyanlar oluyor.

Son Düzenleme: LiMoNi ~ 28 Temmuz 2008 22:02