Kablo Tv ve LM660s

ilkerharman7
11-01-2013, 22:21   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
20 mesaj

Arkadaşlar bir kaç gün önce 42 lm660s almıştım Servis gelip kurdu fakat kablo tv kullanırsanız tv nin anakartını yakarsınız dedi bu doğrumudur ayrıca tv ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim (yayın hariç) 

Şİmdididen teşekkürler

endlessnight
14-01-2013, 12:55   |  #2  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj

Öyle saçmalık mı olur nereden aldınız Tv yi ? Tv anakartını nasıl yakarmış kablo tv ?

ilkerharman7
14-01-2013, 16:10   |  #3  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 3
20 mesaj

hiç kullanmadım yayın olarak tv ye bişi olur filan die lg trden gelen mesajda

Kablo tv yayınları merkezi santral üzerinden daireler dağılmaktadır. Herhangi bir dairede yüksek akım veya topraklama sorunu oluşursa bu sizin cihazınızı merkezi santralden dolayı etkileyebilmekte ve cihazınızda arızaye sebebiyet verebilmektedir(Bu durum garantiye girmemektedir). Servis bana kullanaların çoğu  servise gidiyor 300-400 tl masraf çıkarıyor dedi bende tırstım kulanmadım     doğrumudur servisin dediği

Son Düzenleme: ilkerharman7 ~ 14 Ocak 2013 16:12
endlessnight
22-01-2013, 11:37   |  #4  
endlessnight avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 13
2,457 mesaj
Alıntı: teknology33  
hiç kullanmadım yayın olarak tv ye bişi olur filan die lg trden gelen mesajda

Kablo tv yayınları merkezi santral üzerinden daireler dağılmaktadır. Herhangi bir dairede yüksek akım veya topraklama sorunu oluşursa bu sizin cihazınızı merkezi santralden dolayı etkileyebilmekte ve cihazınızda arızaye sebebiyet verebilmektedir(Bu durum garantiye girmemektedir). Servis bana kullanaların çoğu  servise gidiyor 300-400 tl masraf çıkarıyor dedi bende tırstım kulanmadım     doğrumudur servisin dediğ

"topraklama sorunu oluşursa" demiş servis demkki topraklamayı sağlam yapmak lazım ilk kez duyduğum için çok şaşırdım açıkcası