Arkadaşlar bir kaç gün önce 42 lm660s almıştım Servis gelip kurdu fakat kablo tv kullanırsanız tv nin anakartını yakarsınız dedi bu doğrumudur ayrıca tv ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim (yayın hariç)
Şİmdididen teşekkürler
Arkadaşlar bir kaç gün önce 42 lm660s almıştım Servis gelip kurdu fakat kablo tv kullanırsanız tv nin anakartını yakarsınız dedi bu doğrumudur ayrıca tv ile ilgili sorularınız varsa cevaplayabilirim (yayın hariç)
Şİmdididen teşekkürler
hiç kullanmadım yayın olarak tv ye bişi olur filan die lg trden gelen mesajda
Kablo tv yayınları merkezi santral üzerinden daireler dağılmaktadır. Herhangi bir dairede yüksek akım veya topraklama sorunu oluşursa bu sizin cihazınızı merkezi santralden dolayı etkileyebilmekte ve cihazınızda arızaye sebebiyet verebilmektedir(Bu durum garantiye girmemektedir). Servis bana kullanaların çoğu servise gidiyor 300-400 tl masraf çıkarıyor dedi bende tırstım kulanmadım doğrumudur servisin dediği
hiç kullanmadım yayın olarak tv ye bişi olur filan die lg trden gelen mesajda"topraklama sorunu oluşursa" demiş servis demkki topraklamayı sağlam yapmak lazım ilk kez duyduğum için çok şaşırdım açıkcasıKablo tv yayınları merkezi santral üzerinden daireler dağılmaktadır. Herhangi bir dairede yüksek akım veya topraklama sorunu oluşursa bu sizin cihazınızı merkezi santralden dolayı etkileyebilmekte ve cihazınızda arızaye sebebiyet verebilmektedir(Bu durum garantiye girmemektedir). Servis bana kullanaların çoğu servise gidiyor 300-400 tl masraf çıkarıyor dedi bende tırstım kulanmadım doğrumudur servisin dediğ