Selamlar
LOOPCOMM marka USB bağlantılı ve 4 LAN çıkışlı ADSL modemimi nasıl kablosuz hale getirebilirim ? Yani Wi-Fi PDA ile bu mdem üzerinden internete giriş için ne yapmam gerekir ?
Kablolu ADSL Modemi nasıl kablosuz olur?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.tesadufe bak bende iki gundur bunla ugrasiyodum ve nihayet dun gece 6 saatlik bi ugrasidan sonra bu isi basardim.. ilk zamanlar wirelessla yapmaya calistim ama olmadi sonra bluetoothla yapmayi calistim yaklasik 2 saat sonra becerdim.. ama hala pdayla messenger hizmetini kullanamiyorum bunun nedeni messengerin hizmetinin hangi portu kullandigini bilmememden kaynaklaniyo...
neyse senin yapman gereken bi tane wireeless usb aygiti alman bi kactane ayar var onlari yapinca halloluyo. ama cok uzun oldugu icin buraya yazamiyorum yarin hazirlayip buraya yazabilirim wirelless cihazin varsa msj at daha acele cevap yazim.
kardes merhba en bisi sorcam bende bi bluetooth var epox marka 300 metre dio ama ben inanmiom benim evden biwireless buluorum pcmcia kartimla dangalak sifre koymamis ama ben bluetooth umu denemek istiorum bunu nasil yapabilirim bana yardim edebilirmisin bye
dostum oncelikle 300 metre olayi acik alanda 300 metre yani sen bina ici binalar arasi falan yapmaya kalkarsan binalarin sikisiklik durumuna dizilim durumuna gore degisiklik gosterir ama ben ortalama bisey atim buyuk sehirde 60-120 arasi bi mesafeden ise yarayabilir bunu denmek icin baska bi arkadasinla birlikte uzak mesafelere gore deneyerek yapabilirsin yoksa evinde bi tane tek bluetooth cihazin varsa bunu deneme sansin cevrede bluetooth cihazinin olup olmamasi sansina kalir...
kucuk bi ayrinti duseyim uzak mesafede atiyorum 150-200 metrede bi odada cekmiyosa digerinde cok iyi cekiyo olabilir.... bu binalarin dizilimi frekanslarin emilmesi yansimasi falan filanla ilgili....
aaaa bak aklima bisey geldi bluetoothu eger bi tane bluetooth telefonun varsa su sekildede deneyebilirsin... bi tane arkadasina verirsin telefonu tahmini 300 metre uzaga gider sen aratirsin bulamazsa 5 metre yakinlasir. tekrar bulamazsa 5 metre yakinlasir boylece bulana kadar yakinlasir gercek mesafeye geldiginde bulmus olur... bu arada acik alanda 300 metreden fazla bi mesafede de birbirini bulabilir bu aygitlar cunku bu cihazlarin menzil hesabi
birinci cihazin menzili + ikinci cihazin menzili - aradaki engeller ( duvar vb..) ama ben bunu pek gercekci bulmuyrum cunku herzaman bu boyle olmuyo cihaz kalitesi vesayre...
Merhaba dostlar
Mandreke 10.2 kullanıyorum.Fakat bir sorun yaşıyorum.Sorunuda aşamadık.Modem zoom x4, İki makinede mdk 10.2 var.eternet kartı olan makine internet baglantısı yapıyor.diğerinde usb girişi var direk adsl modemle herhangi bir bağlılık kuramadım.Dolayısıyle internet bağlantısı yapılamıyor.konuyle ilgili olarak yardımcı olursanız memnun olurun .hoşça kalın...