Arkadaşlar daha önce girdiğim ve leptobumun gördüğü ağa bağlanamama sorunu yaşıyorum hiç bir şekilde bulamıyor arıyor ancak sonuç yok ne gibi bi problem olabilir modem ve bilgisayala ilgili sorun oldunu sanmıyoum çnkü dün giriyordum sorunsuz bir şekilde sorun ne olabilir arkadaşlar
Kablosus ağ bulamama
wallahi arkadsım bendede aynı sorun var..modem ttnet kampanyalı pikatel airmax 101 benim..laptopa wireless bir geliyor bir gelmiyor ve alet gormuyor..acıkcası ben tam bir cozum bulamadım modemi kapat ac yaptım ttneti aradım ki onlarda bişiler bulamadı sonra kendiliginden geldi ama senn gibi bendede cok bulamama sorunu oluyor net bir cozum bulamadım.sadece modemin ip adresinden 192.168.1.1 /burdan kablosuz şifresini kontrol edip modem wireless ı gorurse sifreyi yeniliyorum o kadar..kendi adıma aynı sorunu yasıyorum ve modem degistirmeyi düşünüyorum.sanırım Air ties a gecicem
başka ağ buluyor kendi ağınızı bulamıyorsanız sorun modemde olabilir.
Hiçbir ağ bulunamıyorsa bilgisayarınızı kablosuz ağ bağdaştırıcısına bakmanız gerekir.(Wireless açma kapama kısayolu ya da düğmesinden bunu kapatmış olabilirsiniz bunu açmayı deneyin)
Sürücü problemi en son ihtimal