arkadaşlar benim modemimden kablosuz olarak internete bağlanan komşumun bilgisayarına girmek için bir program mevcutmudur
not:vereceğiniz bilgiyi iyi amaçlar için kullancağım :))
kablosuz ağdan erişim
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.İlk olarak Ağ paylaşımından erişim mümkün gerekli izinler verilirse Bilgisayara yada artık erişime açılan klasörlere erişebiliriniz.
Yada Alternatif olarak. Radmin gibi programlarla hızlı bir bağlantı oluşturulabilir. Ben şahsen evdeki Bilgisayarlarımla iletişimi ağ üzerinden yapıyorum.
beni bilgisayara gizlice erişmek istiyorum yani izinsiz girmek için bir yol yokmu
en azından benim modemden indirdiği verilerin bir kopyasını almak mümkün olmazmı
yani bir aralar dijital tv kartı ile kanca atıp başkasının indirdiği verilerin bir kopyasını uydudan indiriyorduk benzer mantıkla benim modemimden gelen verilerin bir kopyasını araklamanın bir yolu yokmu acep
:))
Modem ayarlarında ağ yalıtımının kapalı olmasına dikkat et.Ama sonrası büyük ihtimal sadece(o bile kesin deyil)ortak belgelerim klasorüne ulaşabilirsin.Bi katakuller işle pc sinde girip gerekli izinleri verirsen ancak dosya kopyala yapıştır yaparsın.Yoksa teamwiever,radmin vs vs
mantıklı düşününce izinsiz bilgisayarına giremesem bile bilgisayarına internetten indirdiği verilerin bir kopyasını almak mümkün olması gerekiyor bunun için program vardır acaba yabancı sitelerden araştırmak için ingilizce hangi anahtar kelimeleri yazmam gerekiyor.