Elimde airtiesin adsl rt-211 modemi var fakat binada ki duvarlar nedeniyle yeterli performansı alamıyorum cok iyi cekmiyor.Ne yaparak bu ağı genişletebilirim acaba cekmeyen yerlerden de kablosuz ağa baglanmak istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
Kablosuz ağımı nasıl genişletebilirim?
evet ama benim hiç kablo kulanmamam gerekiyor.yani kablosuz sekilde apyi ağa baglayıp ona kablosuz ulasmak mümkün değil?aradaki mesefa yüzünden modemden kablo cekemem.
anladım bunu yapabilirim tavsiye edebileceginiz saglam ap modelleri warmi peki ?bir de airties disinda bir marka olsa ap sorun olurmu ?
marka sorun olacağını sanmıyorum ama işinizi göreceğinden emin olmalısınız. modeminize uygun cihazı almanızı öneririm farklı olduğunda bilirsiniz herkes bir sorun durumunda benim cihazım sağlam diğerinde sorun var diye işinizi aksatabilir. bu yüzden modem markanızla aynı olmasına dikkat edin ve daha önce bu tür bir çalıştırıp çalıştırmadığını sorun.
kablo ile uğraşmanıza gerek yok. bir access point alıp repeater özelliğinde çalıştırırsanız da işinizi görür.
çok tesekkür ederim aynen böyle yapcam :)