offspring33 sormuş:
Daha önceden bağlandığım ve şifresini bildiğim bir ağa bağlanamıyorum. Şifrede herhangi bir değişiklik yok. Ağı görebiliyorum ancak otomatik ip ile bağlanmayı denediğimde ağa bağlanılıyor diyor kalıyor. Sonra yine bağlantı birden kesiliyor başa dönüyor. Yeniden şifre girmemi istiyor. Elle ip atadığımda (Ana makinanın ipsini bilmiyorum, komşumuzdan bağlanıyorum o da bilmiyor) kafamdan bir ip sallıyorum bu sefer giriyor bağlandı yazıyor ancak bağlanmıyor nete. Sonra yine atıyor ağdan. Kablosuz özelliklerini yukarı yazdım ilgili driverın son sürümünü indirip kurdum hem de defalarca.Ama değişen omadı. İki gün önce aynı sorunu yaşasam da arada bağlanıyordum artık bağlanamıyorum. Bu arada sürücüyle ilgili yaptığım her değişiklikten sonra kablosuz ağ bağlantısının ismi "kablosuz ağ bağlantısı 2, 3... şeklinde değişti. Bu da ilginç. Acaba driverı mı yanlış yüklüyorum her şeyi kaldırmama rağmen pcyi resetleyince yeni donanım bulundu diyor ve otomatik olarak wirelessı tanıyor. Ana makinanın ipsini öğrenmemin bir yolu var mı ayrıca kablosuz bağlandı dedikten sonra ya da ağ adresi alınıyor derken atmasının sebebi ne? Sıkı bir Chip okuyucusu olduğum için size danışmak istedim şimdiden teşekkürler.
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows Xp Service Pack 3
Kablosuz: Atheros 5005g Wireless Network Adapter
Acer aspire 5100 1gb Ram Paylaşımlı ekran kartı
(Özelliklerini nete başka yerden bağlandığımdan hatırlamıyorum ama sorunla ilgili olanlar bunlar)
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14