Merhaba Arkadaşlar
Sorunum Kablosuz modem mevcut masaüstü pc de wireless adaptör var ve sorunsuz çalışıyor.Laptop ta wireless açtıgımda ip alamıyor ve manuel veriyorum kablosuz ag kurmaya çalışıyorum ama kuruldu diyor ama baglanamıyorum yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.
Kablosuz Baglantı Kuramıyorum Pc yle Laptop arasın
pc den pc ye bağlantı mı kuramıyorsun??? Yoksa dizüstün modemi mi görmüyor???
Saygılar,
Laptop Modeme Baglanıyor gözüküyor (ip i manuel verdikten sonra)ama internet baglanmıyor agdaki pc yide görmüyor.Diğer masaüstünde problem yok internete de baglanıyor kablosuz olarak.Teşekkürler
Modeminin markası nedir.
Mac adres filitrelemesi açık mı ???Bu filitreleme dizüstünü engelliyor olabilir.
Saygılar,
Modemin Phılıps SNA 6500 filtreyi nasıl açrım kapalıysa herhangi numaramı girmem gerekiyor.
Hürmetler.
aynı sorun bende de var arkadaşlar, lapun üzerinde wireless var, "on" konumuna geçirince almaya başlıyor. arkadaşın evindeki wirelesse sorunsuz bağlandı, ama bendekine bağlanmıyor. mac filtreyi kaldırdım, sadece wpa var, şifreyi yazıyorum bağlandı diyor ama internet yok.
doganoaynı sorun bende de var arkadaşlar, lapun üzerinde wireless var, "on" konumuna geçirince almaya başlıyor. arkadaşın evindeki wirelesse sorunsuz bağlandı, ama bendekine bağlanmıyor. mac filtreyi kaldırdım, sadece wpa var, şifreyi yazıyorum bağlandı diyor ama internet yok.
doganoaynı sorun bende de var arkadaşlar, lapun üzerinde wireless var, "on" konumuna geçirince almaya başlıyor. arkadaşın evindeki wirelesse sorunsuz bağlandı, ama bendekine bağlanmıyor. mac filtreyi kaldırdım, sadece wpa var, şifreyi yazıyorum bağlandı diyor ama internet yok.