modiksen sormuş:
TTnet, 2048 / 6 limitli üyesiyim. Airties RT205 modem kullanıyorum. Ethernet kablosuyla bağlanınca inanılmaz hızlara ulaşıyorum. Bittorent' de 300 kb/sn' lere ulaşıyor. Gel gelelim wireless' da iken 100 kb' sn' yi geçemiyor ki modem el kitabı, 125 mbps verebilir diyor.
Vista malum, her şeye çözüm sunduğunu iddia ediyor ama her ne çözüm denediysem aynı ekranı okumakla yetinmek zorunda kaldım...
TweakMaster adlı bir program var ve wireless ayarlarını da optimize ettiğini iddia ediyor. Ancak ben bir fark göremedim. Sizin önerebileceğiniz ve kablosuz bağlantıyı hızlandıracak MTU vs ayarları veya optimizer program var mıdır ?
Bu arada dergiyi aksatmadan alıyorum ama ne olur reklamı ve alakasız tanıtımları az, bunun gibi bilgi ve çözümleri çok bir dergi bekliyoruz.
Saygılarımla
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Toshiba Satellite A200, Core 2 Duo (Centrino Duo), 3 Gb Ram Vista Home Premium, Readyboost 900 Gb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1) ; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.2)