Kablosuz klavye&mouse sorunu

LordLy
02-12-2009, 00:43   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

dün gidip 90 lira vererek goldbilgisayardan  Microsoft wireless desktop 3000 set aldım (görünüşüne aldanıp) oyun oynayan birisi olarak direkman trackmania adlı araba yarısında  denedim ve sonuc vasat ! ok tusları ile oynarken araba gidiyor sağ ok tusuna basıyorum sağa gitmiyor,bazen gidiyor ve fren ve sol tusuna birlikte bastıgımda 3 tus kombinasyonunu görmüyor.Gold'a gidip iade ettim bu sefer yetkili Microsoft wireless desktop 3000v2 nin sorun cıkarmayacagını söyledi onu aldım ve sonuc gene vasat! aynı sorun ondada var.Size sorum ben yarın bu klavyeyi değiştiricem logitech lx710 ile değiştirsem aynı sorunla karsılasırmıyım çünkü ellerinde baska klavye mouse set yok var ama kablolu,kablosuz tercihim oldugu için tek seçenek bu set kaldı.http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=51&;productId=bd61830#tablnk bu seti kullanan arkadaslar bir sorunla karsılastınızmı ? lütfen yardımcı olun :S

falconer
02-12-2009, 00:49   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
704 mesaj

Kablosuz setlerle oyunda sıkıntı yaşamanız gayet doğal. Kablolu tercih etmenizde fayda var..