arkadaslar baslıktada görüldüğü gibi kablolu olarak bağlanıyor ama kablosuz nasıl bağlanıcaz baglanmıyor eskıden baglanıyordu.güncelleyince bu sorun meydana geldi.
Kablosuz Modeme Bağlanma Sorunu Windows 7
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
563 mesaj
Son Düzenleme: Banned ~ 05 Kasım 2011 13:19
OP Banlandı
563 mesaj
hahaha senın kadar beynımız yok mu sanıon bide '!' işareti koymus bısı derdımde neyse
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 40
2,851 mesaj
Yardım edecektim size. Ama bu yersiz konuşmalarınızdan dolayı yardım etmeyeceğim. Hiç nazik değilsiniz. Bedavaya çözüm sunuyoruz diye ezdiniz geçtiniz bizi. Gururumuzdan da olabiliriz biz bu gidişle forumda.
OP Banlandı
563 mesaj
Yardım edecektim size. Ama bu yersiz konuşmalarınızdan dolayı yardım etmeyeceğim. Hiç nazik değilsiniz. Bedavaya çözüm sunuyoruz diye ezdiniz geçtiniz bizi. Gururumuzdan da olabiliriz biz bu gidişle forumda.1.si sorunum çözüldü2.si bana adam alilik yapmayın
3.yardım etmene gerek yok
4.insanları bana karşı kışkırtmana gerek yok
artissst..
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
1.si sorunum çözüldüTerbiyeni takin öncelikle burasi forum yardim etmek isteyen okudugunda bilgisi varsa yazar zaten.2.si bana adam alilik yapmayın
3.yardım etmene gerek yok
4.insanları bana karşı kışkırtmana gerek yok
artissst..
Sorun zaten yokmus wifi driverslari yoksa kurarsin yada pcde kapali durumduysa acarsin genelde pek cok makinede bir tus var ve wifi isaretine tiklayip sifresini yazar baglanirsin.