Philips CGA5722 Modemi
*Bu Modemdede Aynı Uyarıyı Verdi...Başta Kurulum Güzel Gidiyor...Onu Takın Bunu Takın Diyor...Işıklar Yansın Diyor...En Sonunda Bilgisayar Philips Modemini Arıyor Diyor Dolum Ekranı Doluyor Lütfen Bekleyiniz Yazıyor Sonrada Bilgisayar Modemi Bulamadı Uyarısı Veriyor...
Airties RT-205
*Zaten Airties RT-205 Modemdede Devamlı Modem Bulunamıyor Uyarısı Verdiği İçin Bozuk Diye Gittim Bu Philips Modemi Aldım Bundada Aynı Uyarıyı Verdi.Bu Sorunun Çözümünü Bilen Arkadaşlar Yardım Edebilirmi ???
NOT:Bundan Önce Zoom Adsl Modemi Kablolu Kullanıyordum.Masaüstünde Kullanıyordum Ve Çalışıyordu Ve Sorunsuz Olarak İnternete Bağlanıyordum.İlk Bu Zoom u Kurmaya Gelenler Kabloları Şöyle Yaptılar.Şimdi Bizim Telefonun Ucuna Bir Kablo Giriyor...Zoom Modeme İse Başka Kablo (Adsl) Giriyor Ve Telefonda,Modemde Ayrı Ayrı Sorunsuz Çalışıyor.Ama Bu Kablosuz Modemleri Kurarken 2 Tane Kablodan Değilde 1 Tane Ana Telefon Hattı Kablosunu Çıkarın Splitter e Takın Oradan Splitterdaki Phone ye Kutudan Çıkan Kabloyu Takın Telefona Kablonun Diğer Ucunu Takın-Yine Splitterdaki Modem Çıkışına Yine Kutudan Çıkan Kablonun Bir Ucunu Takın Diğer Ucunuda Modemin ADSL Girişine Takın Yazıyor.Şimdi Bizde Zoom Kullanırken 2 Kablo Var Demiştim.Biri Telefona Diğeri Direk Modeme Takılıyor Ve Bağlanıyor İnternete Diye.Ben Bu PHİLİPS TE Hem Anlatıldığı Gibi Telefondaki Kabloyu Splitter a Taktım Oradan Üstte Dediklerimi Yaptım.Telefon Yine Sorunsuz Çalıştı-Modemin Işıklarıda Yandı Ama Kurulumun Son Aşamasında PC Modemi Bulamıyor Uyarısı Veriyor.
Birde PHİLİPS Modeme Direk Benim Zoom a Gelen Kabloyu Direk Taktım Yani Arada Splitter Olmadan Direk Taktım.Yine Aynı Işıklar Filan Yandı Yine Son Aşamada Bilgisayar Modemi Bulamadı Uyarısı Verdi,Sonra Yeniden Dene Seçeneği Var Ama Yine Bulamadı.
Yardımcı Olursanız Çok Sevineceğim.Bu Nasıl Bir Sorun.