Kablosuz Mouse Alırken Nelere Dikkat Edilmeli arkadaslar benim mouse vardı microsoftun yalnız flash diskler gibi o usb girişinden vardı bugün bir yere takıldı kırıldı yeni bir mouse alacagım nelere dikkat etmeliyim özellik olarak hangisini tavsiye edersiniz.
Kablosuz Mouse Alırken Nelere Dikkat Edilmeli
*Pil ömrü uzun olsun.
*Çok hafif yada aşırı ağır olmasın.
Peki bu "dpi, laser, optik,bluetrack " gibi özellikler yazıyor bunlarda neye dikkat edilmeli pil ömrü laserlerde daha fazlaymıs sanırım özelliklere bakarken genelde 6,9,12 ay felan görüyorum laserlerde bluetrack son teknoloji fakat laser den pek bir farkı yok gibi ikiside yansıtıcı yüzeylerde calısmıyor
Fark etmez o sen hangisini rahat kullanacağını düşünüuosan onu al.He bide pil ömrü uzun olsun.Logitech mk710 bu konuda çok iyi 3 yıl gidiyomuş güyya 3 yıl olmasada en azında 1 yıl dayanır gibime geliyor.
pil ömrüne nasıl bakıcaz arkadaşım çünkü bazı firmalar 20 liralık şeylere bile 3 yıl pil ömrü var diolar ama yalan çıkıo iyi markalarda oluyo öyle sorunlar geçen sene pili 2 yıl gider dedikleri bi mouse aldım logitech ten 60 liraya dakka başı pili bitiyodu biraz da şans işimi acaba