Modemim ıpsini explorer yazdım çıkan sayfada şifre vardı.ama normalde modem için atadığım şifreyi girince açmadı,şifre bölümğne hiçbişi yazmadan girişi tıkladığımda modemin içine girdi anlamadım :S
Kablosuz usb Adaptöründe sorun(airties rt 204)
- 1
- 2
modem şifresini kontrol ettim doğru yazdığımdan da eminim ama olmuuor başka bi sorun var ya da ufacık bişiyyi gözden kaçırıyorum.Yardım için çok teşekkür ederim:)
modemde şifrelemeyi wep olarak seçip deneyiniz. xp wap2 sorununa neden olabilir.
önerim şifreyi geçici olarak devre dışı bırakıp bağlanmayı denemelisiniz. bunu yaptığınızda mevcut bağlanan makinanın da bağlantısı kopacaktır tekrar bağlan dediğinizde bağlanacaktır. bağlanamazsa kablo ile bağlanmanız gerekir.
airties 204 modemimin şifresini değiştiremiyorum yeni şifre verdim kayıt dedim ama sonra yine eski şifreile giriliyor yardım lütfen tşk
Masüstü bilgisayarda xp sp2 kullanıyorsanız wpa2 şifrelemeli ağlara bağlanamazsınız.bunun için bilgisayarınıza xp-wpa2 güncellemesi kurmanız gerekiyor
airties 204 modemimin şifresini değiştiremiyorum yeni şifre verdim kayıt dedim ama sonra yine eski şifreile giriliyor yardım lütfen tş
modemlerde iki tür şifre vardır.Arayüz ve kablosuz güvenlik şifresi yanlış olanı değiştirmiş olabilirsiniz.
Siz hangisini değiştirmek istiyorsunuz?
Bu modemden bendede var ,, Bende sorun yaşıyorum ,, modemin arayüzüne giremiyorum bir türlü
modem ara yüz şifresinden bahsediliyor sanırım.aynı sorunu yaşıyorum bende.modeme reset atıp arayüze girdiğimde şifreye gerek olmadan girebiliyorum.jdownloader la otomatik reset attıktan sonra arayüz şifresi değişiyor.jdownloader da tekrar reset atamadığı gibi arayüze reset atmadan birdaha girilmiyor.sanırım modemin güvenliğiyle ilgili ir urum yaklaşık 2 aydır uğraşıyorum çözemedim..
- 1
- 2