Selam Arkadaşlar;
Ben internette gezindiğim sırada ne kadar Kb veya mb harcadığımı nasıl öğrenebilirim. tabi bunu aylık olarak gösyerecek bir program ismi tavsiye ederseniz sevinirim. :) Teşekkürler.
Kaç Kilobyte yada megabyte
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yani gönderdiğiniz ve aldığınız veri paketlerinin miktarının kayıtlarını tutmak istiyorsunuz , delphi için güzel bir program önerisi olabilir , söylediğiz için teşekkürler bir deneyeyim bakayım neler yapabileceğim... sanırım siz de gprs üzerinden bağlanıyorsunuz ki böyle bir istatistiğe ihtiyaç duyuyorunuz , gprs üzerinden internet bağlantısı çok pahalı , o kontörler su gibi nasıl gidiyor var ya ...
sanirim kotali bağlantin için soruyon bi ara telekomun diallup bağlantılar için boyle bi program vardi türçe başit bi proğramdi belli araliklarla düşen jeton sesi bile veriyordu ismi, aklima gelmiyo şimdi ama buda adsl de işe yararmi bilmiyorum belki bu proğrami kullananlarin aklina gelirse yazabilirler
Yaw bu kotalı bağlantıda kota sadece download için mi.Yani upload ı sınırsız yapabilirmiyim.Ben teknik servisi aradım bana tabi herşeyi sayıyoruz dediler.Ben de o zaman benim kotamı 2'ye mi bölüp hesaplamam gerekiyor diye sorunca bana bir kaç örnek verip kapattılar telefonu onlarda tam bilmiyor herhalde