msn adresın neydi
kaç kişi AMDci kaç kişi intelci
- 1
- 2
ceryan67İkisini de kullandım. İlk bilgisayarım AMD K6-2 3D MMX (350 MHZ ) İşlemcili Vestelin Veezy Go kampanyasından aldığım bir bilgisayardı. İyi kazık yedik Sonra Forumdaki arkadaşlarla topladığımız E6300 Conroe işlemcili şu anki bilgisayarım. AMD ile pek tecrübem olmadı açıkcası. İntel diyorum ben. İntel intelVeezy'den ben de kazık yedim valla. Ama benim işlemcim daha iyiydiAma durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.
tuncabSenin işlemcin Pentium 3 600 mhz mıydı. 64 mb ram. Benimkiler 32 mb tı. O bilgisayarı aldığın zaman 5-6 yaşlarında olduğunu çıkarttım hesaplarıma göre. Bilgisayara ilgili olmanın sebebi de buradan geliyor büyük ihtimalle.ceryan67İkisini de kullandım. İlk bilgisayarım AMD K6-2 3D MMX (350 MHZ ) İşlemcili Vestelin Veezy Go kampanyasından aldığım bir bilgisayardı. İyi kazık yedik Sonra Forumdaki arkadaşlarla topladığımız E6300 Conroe işlemcili şu anki bilgisayarım. AMD ile pek tecrübem olmadı açıkcası. İntel diyorum ben. İntel intelVeezy'den ben de kazık yedim valla. Ama benim işlemcim daha iyiydiAma durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.
bende amdciyim .3200 kullanıyorum ve memnunum
amd kullanıyorum memnunum seviyorum.
bende hep inteli trcelle, amdyi telsime benzetirim :)
amd nin gsli olmasına da katılıyorum :)
jeomaniaamd kullanıyorum memnunum seviyorum.nedemek yani telsim AMD çekmiyormu bence onu avea yapalım
bende hep inteli trcelle, amdyi telsime benzetirim :)
amd nin gsli olmasına da katılıyorum :)
tamam FBSK-GS muhabbetini birakalim. AMD=Man Utd, Intel=Chelsea...
ceryan67tuncabYok hayır. Benim işlemcim de AMD'ydi. Modelini hatırlamıyorum. Athlon XP miydi neydi. Sanırım 700-800 MHz civarında birşeydi. 128 RAM, 32 ekran kartı. Ama yaş doğru. 1999 sonunda almıştım.Senin işlemcin Pentium 3 600 mhz mıydı. 64 mb ram. Benimkiler 32 mb tı. O bilgisayarı aldığın zaman 5-6 yaşlarında olduğunu çıkarttım hesaplarıma göre. Bilgisayara ilgili olmanın sebebi de buradan geliyor büyük ihtimalle.ceryan67İkisini de kullandım. İlk bilgisayarım AMD K6-2 3D MMX (350 MHZ ) İşlemcili Vestelin Veezy Go kampanyasından aldığım bir bilgisayardı. İyi kazık yedik Sonra Forumdaki arkadaşlarla topladığımız E6300 Conroe işlemcili şu anki bilgisayarım. AMD ile pek tecrübem olmadı açıkcası. İntel diyorum ben. İntel intelVeezy'den ben de kazık yedim valla. Ama benim işlemcim daha iyiydiAma durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.
Intel P4 3.0 HT işlemcim var, yetmiyor :) . AMD Seviyorum :) !
INTEL ama amd'cilerede ters diilim yani, alt tarafı 2-3santimlik çip icin kavga etmem burda
işlemci konusunda onemli olan hangisinin bize yeni teknoloji hemen sunabilmiş olmasındır kac nm uretim yaptığı cok onemli intel quad core ları cıkardığında amd hala beklemede cunku 45 nm uretimde zorlanıyor 65 nm bile sorunlar yasadı amd bize ucret konusunda yardımcı oluryor intel ise son teknolojiyi alma konusunda benim tercihim intel olacak daima amd ise bize ancak cıkardığı urunlerle intelin fiyatının dusmesinde yardımcı olacak
yaklaşık 7 senedir celeron (yani intel)
ama ünvteye kayıttan sonra yeni alacağım. bende intel veya amdci değilim bana göre f/p iyi olan anakart desteği iyi olan hangisi ise onu alırım.
mustafarslan35işlemci konusunda onemli olan hangisinin bize yeni teknoloji hemen sunabilmiş olmasındır kac nm uretim yaptığı cok onemli intel quad core ları cıkardığında amd hala beklemede cunku 45 nm uretimde zorlanıyor 65 nm bile sorunlar yasadı amd bize ucret konusunda yardımcı oluryor intel ise son teknolojiyi alma konusunda benim tercihim intel olacak daima amd ise bize ancak cıkardığı urunlerle intelin fiyatının dusmesinde yardımcısen diyorsinki AMD nin teknolojıye faydası yok yeni şeyler geliştirmiyor AMD boşa üretim yapıyor
1.ilk 64 biti kim çıkardı AMD
2.2GHz bariyelini kim geçti AMD
3.ilk çift çekirdeği kim çıkardı AMD
4.ilk doğal 4 çekirdeği kim çıkardı yine AMD
5.yüksek performansa ucuza ulaşılabilen adres yine AMDintel core 2 duoyu AMDnin teknolojisinden yararlanarak çıkardı intel bugüne gelmişse çoğu şeyi AMDye borçludur intel 64 bitin üretim iznini alabilmek için AMD ye yalvardı
AMD&ATI NO 1 MANUFACTURER
Son Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 22 Ağustos 2007 16:00
Ne Amd nede İntel bu yarışmadan ayrılmasın mümkünse bir firma daha eklensin rekabet ne kadar olursa bizlere yansıması bir o kadar güzel olur Amd ye sempati duyuyorum nedeni şu K7 Ahtlon slot işlemciler kendini gösterene kadar intel tabiri caizse milleti kazıklıyordu ama Amd nin bu piyasa da bende varım demesiyle intel kendine geldi kötü teknolojiyi insanlara satamadı zamanla iyi teknolojiler biraz daha ucuza insanlara gelmeye başladı rekabet rekabet...
R3QU3MR3QU3M kızdırdınız yineemustafarslan35işlemci konusunda onemli olan hangisinin bize yeni teknoloji hemen sunabilmiş olmasındır kac nm uretim yaptığı cok onemli intel quad core ları cıkardığında amd hala beklemede cunku 45 nm uretimde zorlanıyor 65 nm bile sorunlar yasadı amd bize ucret konusunda yardımcı oluryor intel ise son teknolojiyi alma konusunda benim tercihim intel olacak daima amd ise bize ancak cıkardığı urunlerle intelin fiyatının dusmesinde yardımcısen diyorsinki AMD nin teknolojıye faydası yok yeni şeyler geliştirmiyor AMD boşa üretim yapıyor
5.yüksek performansa ucuza ulaşılabilen adres yine AMDintel core 2 duoyu AMDnin teknolojisinden yararlanarak çıkardı intel bugüne gelmişse çoğu şeyi AMDye borçludur intel 64 bitin üretim iznini alabilmek için AMD ye yalvardı
Quad-CoreR3QU3MKızdırmayın Requem'iR3QU3M kızdırdınız yineemustafarslan35işlemci konusunda onemli olan hangisinin bize yeni teknoloji hemen sunabilmiş olmasındır kac nm uretim yaptığı cok onemli intel quad core ları cıkardığında amd hala beklemede cunku 45 nm uretimde zorlanıyor 65 nm bile sorunlar yasadı amd bize ucret konusunda yardımcı oluryor intel ise son teknolojiyi alma konusunda benim tercihim intel olacak daima amd ise bize ancak cıkardığı urunlerle intelin fiyatının dusmesinde yardımcısen diyorsinki AMD nin teknolojıye faydası yok yeni şeyler geliştirmiyor AMD boşa üretim yapıyor
tarihleri mazih yazar mazihine AMD ATHLON
PENTİUM 4 CPU :d COK MEMMUNUM :d
- 1
- 2