BEN AMD nin baş savunucularındanım kaçınız AMD kaçınız intelcisiniz
AMD NO 1 MANUFACTURER
BEN AMD nin baş savunucularındanım kaçınız AMD kaçınız intelcisiniz
AMD NO 1 MANUFACTURER
ben VIA ciyim. hem amd hem de intel kullaniyorum. ikisinin de birbirlerine gore avantajlari ve dezavantajlari var. hangisi isime yararsa onu alirim.
bu konuyu ancak R3QU3M açar...
amd kullanıyorum ama yeni sistem alırsam intel düşünüyorum.
Valla en çok tartışma olacak konuyu açmış bulunmaktasın R3QU3M
Ama açıkçası Intel'ciyim demek istiyorum. En azından işlemcide.
İntel'i tutuyorum ama kesinlikle bir Anti-AMD'ci değilim.
Her Zaman İntel.
konu yanlis mi anlasilmis? hangi islemciyi kullandiginizi degil, AMD yi mi Intel i mi seviyorsunuz? konu basligi "kaç kişi AMDci kaç kişi intelci" ben buradan bunu anliyorum. yani Intel kullanan kisi AMD yi seviyor olabilir. yada AMD kullanan kisi Intel i seviyor olabilir.
Tartışma olayı olmasın diye o şekilde cevap yazmamıştım madem ki konu ismine uygun gidiyoruz;
intel pentium D820 kullanıyorum fakat AMD işlemcileri daha çok beğeniyorum serin ve oyunlarda daha iyi oldukları için peki neden intel aldın diyebilirsiniz birincisi aralarındaki avantaj ve dezavantajları tam bilmiyordum, ikincisi bilgisayar almam zorunlu ve aceleye geldi bende piyasada daha çok sattığı için inteli tercih ettim şimdi olsaydı AMD alırdım.
İkisini de kullandım. İlk bilgisayarım AMD K6-2 3D MMX (350 MHZ ) İşlemcili Vestelin Veezy Go kampanyasından aldığım bir bilgisayardı. İyi kazık yedik Sonra Forumdaki arkadaşlarla topladığımız E6300 Conroe işlemcili şu anki bilgisayarım. AMD ile pek tecrübem olmadı açıkcası. İntel diyorum ben. İntel intel
Ama durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.
Merhaba
Ben intel in işlemcilerini seviyorum.Ama ikisinin de avantaj ve dezavantajları var.Mesela oyun oynayacaksam AMD alırım.Başka işlerim için intel alırım.İşlemci seçimi yapıcağınız işe bağlı.
İyi Günler..
AMD Athlon kullanıyorum, ve çok memnunum. Ama ikisi de bir vücuttaki sağ ve sol elden farksız bence. :)
ceryan67Ama durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.Kendisi FB li oldugundan Intel i FB ye benzetmis cakal. AMD kullansaydi AMD ye benzetirdi
AMD ATHLON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AMD NO1 MANUFACTURER AMD ATHLON 3000+ AM2 var valla pentıum D ye kafa tutar
egemengigaÇok iyi tespit Walla ben GS'ın AMD olmasından cok memnunum.ceryan67Ama durum Fenerbahçe-Galatasaray çekişmesine benziyor. İntel Fenerbahçe, AMD ise Galatasaray oluyor bu durumda.Kendisi FB li oldugundan Intel i FB ye benzetmis cakal. AMD kullansaydi AMD ye benzetirdiBu arada ilk kullandıgım sıstem P1 133 modeli idi hatta 32mb 3d Ekran kartı vardı. Daha sonra onu naptım hatırlamıyorum. P3 900 aldım.Onda da 32mb ekran kartını kullanmaya devam ettim.Onu sattım ve Amd 1700 Aldım. Onu baya kullandım hatta capture bile yapabılıyordum. Onu babama verdim tabı bu 2003 ile 2006 senelerine denk geliyor.kendıme AMD3200 aldım.şu anda onu kullanıyorum...
AMD AMd duy sesımızı işte CHİP FORUM ayak sesleri.. (Yuh bu kadar da saçmalanmazki.Karizma yerlerde...)
AMD-GS intel-dantel-FB savaşları
R3QU3MAMD-GS intel-dantel-FB savaşlarıZuhahahahahhahaha