Bilgisayarınızda Kaç MB/GB bellek(RAM) kullanıyorsunuz?
8MB, 16 MB vb. bellek almamın nedeni eski bilgisayarı olan üyeler içindir.
Kaç MB/GB Belleğiniz(RAM) Var?
2 gb kullanıtoyorum yaza doğru 3x2 trible channel yapacağım 6gb
8 MB ram i olan birinin chip e gireceğini zannettmiyorum Neyse şaka bi yana 1.5gb kullanıyorum
8 MB RAM ile Windows 95'ten İnternet Explorer 4 vb. ile girenler için. Biraz abartılı oldu ama ben her kullanıcıya yönelik bir anket yaptım.
yalnız anlamadığım şey 8 mb var.3 gb nie yok:)
Diğer: 1024 MB + 256 MB = 1280 MB :)
Bana yetmediği için rezillik diyorum zaten. 512 MB normal kullanımlar için bile artık yetersiz kalmaya başladı.
çok haklısın kardeşim bende 512mb ram kullanıyorm ve hiçte memnun değilim ama elden ne gelirki babama söylesxem değiştirmez derslerine bak der zaten zayıflarım vardı:D ve dediğin gibi 512mb ram hiçbişeye yaramıyo artık mazide kaldı ama dahada kötü olmasın diye bi yandanda şükrediyom :) ama zaten çok kötü
Görüyorsunuz halimizi , bir de orjinal oyun ve program almaktan bahsediyorsunuz..
He bilgisayarı biz topladıkta geriye orjinal oyun/program eksik kaldı..
2x2 ram var..işlemci zayıf olduğu için 2 gb ı sayma..
8 mb ram çok abartılmış..çok eski pc ler gördüm ama bu kadarda değil..8 mb ram olan bilgisayar kullanmıyor , başka birşey kullanıyor..Bilgiyi belki sayarda zor sayar :)
Bir de eski bilgisayar ram in o mb/gb ı önemli değil bence..Eski bilgisayarın anakartıda eski , ram i de..O anakarta uyan ram zor bulursun..Hadi diyelim bulduk , ee anakart desteklicek mi bakalım(anakartta yazıyor maksimum 1 gb..)
Kötü oldu kötü kötü..Son zam kötü oldu :)
Ben bu remleri 250 TL ye aldım.2.el ve ömür boyu garantisi var.
2X2 kullanıyorum çünkü P55 li sisteme geçtim.Diğer 2gb lık remide 90 liraya sattım.
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4508
463 TL.