Öncelikle merhaba arkadaşlar forumda yeniyim pek bir bilgim yok :(
PowerColor Radeon Hd 5450 2gb Bir ekran kartı aldım kaç w'lık bi powersupply uygun
yeni bir pus alıcamda
Kaç w powersupply uygun
Çok Teşekürler ekran kartı aldım modeli PowerColor Radeon Hd5450 2gb :)
AEROCOOL Strike X (AE-STRIKEX-PSU-500) 500W APFC 80 Plus 14cm Fan Güç Kaynağı 125 TL
http://www.eksenbilgisayar.com/s ... spx?productid=92138
Alabiliyorsanız bunu öneririm.
inception kardeşim önerdiğin pus ekran kartını destekliyor değilmi ??
Hem bunun yanı sıra HD5450 de ek güç girişi olmadığı için psu ile uyumlu olup olmadığına bakılmaz.
Hemde ekran kartı - psu uyumu diye bişey yoktur.
Ekran kartının ek güç girişine psu nun kabloları yetmediği zaman ekran kartının içinden molex to pci-e dönüşütürücü çıkar zaten.
benim önerdiğim biraz daha pahalı ancak ilerisi için daha iyi 2 side 500 W olabilir ama benim önerdiğim psu da direkt 1 tane 6 pin 1 adet de 8 pin ekran kartı güç girişi var senin önerdiğinde ise 1 adet 6+2 yani 8 pin var ama alacak arkadaşın sistemine fazla fazla yeteceği için fiyatı uygun olanıda almasında sakınca yok
benim önerdiğim biraz daha pahalı ancak ilerisi için daha iyi 2 side 500 W olabilir ama benim önerdiğim psu da direkt 1 tane 6 pin 1 adet de 8 pin ekran kartı güç girişi var senin önerdiğinde ise 1 adet 6+2 yani 8 pin var ama alacak arkadaşın sistemine fazla fazla yeteceği için fiyatı uygun olanıda almasında sakıncaDaha dikkatli bakarsanız benim önerdiğimde 2 adet 6+2 girişi var.
Bunun yanı sıra benim önerdiğim psu nun 80 plus bronze sertifikası var.Sizinkisi ise 80 plus.
Bunlardan dahada önemlisi ise önerdiğim psu 12V kanalından 492W güç ve 42Amper değeri veriyor.Sormak istiyorum kaç tane psu bu değerleri verebiliyor?
Daha dikkatli bakarsanız benim önerdiğimde 2 adet 6+2 girişi var.kusura bakma ben senin önerini beğenmedim demiyorum dediğim gibi insalık hali belki yanlış görmüşümdür olabilir zaten molex güç dönüştürücülerle de iş görür bunu sende söyledin o zaman senin önerdiğini tavsiye ediyorum bende ancak ben vatandaki stoklardan önerdim birde bu var tabi birçok mağazası olunca bir çok şehirde genelde oradan öneririm yoksa eksenden alışverişim oldu
Bunun yanı sıra benim önerdiğim psu nun 80 plus bronze sertifikası var.Sizinkisi ise 80 plus.
Bunlardan dahada önemlisi ise önerdiğim psu 12V kanalından 492W güç ve 42Amper değeri veriyor.Sormak istiyorum kaç tane psu bu değerleri verebiliyor?