kaçak mı var arkadaşlar

ECHELON_
03-10-2009, 01:10   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

arkadaşlar modem ara yüzünde gezinirken loglara bakayım dedim ama loglar içinde çoğu kez kablosuz çevrede gördüğüm ama bana ait olmayan 2 ağ gördüm bu ağlar benim ağıma mı sızmaya çalışmışlar ya da ne olmuşta bu adamların ağ adı benim modem logunda yer alıyor

Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 03 Ekim 2009 02:10
ECHELON_
03-10-2009, 01:34   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
Alıntı: mindmehmet  
modemine girmeye çalışmışlar hatta bir yere kadar girebilmişler ama yarıda kalmış hack

ya modemine girmeye çalışmışlar dediğin bu kullanıcılarda ilk sırada yer alan kablosuzuna şifre koymadan aciz ya da zeki olan biri -çünkü kablosuzu sürekli şifresiz- bu çevrede olduklarını bildiğime ve hatta bulabileceğim kişiler bunlar ve farkında isen ikinci şahıs ssıd sine kendi ismini vermiş ya çok saflar yada...

not: logları kontrol ediyorm artık yok bu vatanadaşlar ip leri takip ediyorum görünürde yalnızım modemde
modemin logları içinde bu vatandaşların ipini bulabilir miyim

Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 03 Ekim 2009 01:38
PC.Kopat
03-10-2009, 10:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
750 mesaj

Siz ilk önce ağınızın adını gizleyin...

zrgnlr04
03-10-2009, 10:58   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
977 mesaj

All Netstat Command,

cmd\natstat -an

ECHELON_
03-10-2009, 12:02   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
Alıntı: 0PC-Kopat0  
Siz ilk önce ağınızın adını gizleyin...
yorumları için herkese teşekkürler özellikle zrgnlr04 e
ve evet gizli ssıd kullanmaya kalktığımmda pc bağlanamıyor kablosuza modeme reset çekip tekrar yapılandırmak zorunda kalıyorum o yüzden gizli kullanmıyorum ama mac sınırlamasını açmayı unutmuşum yakınlarda reset attığım için

ECHELON_
07-10-2009, 01:24   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
1,644 mesaj
Alıntı: mindmehmet  
teşekkürler arkadaşlar madem beni küçümsediniz bundan böyle hacker lığı kendime and
arkadaşım seni neden küçümseyelim nereden çıkardın kimseyi küçük görmek ne benim huyumdur ne de bu forumdaki üyelerin unutmayalım ki insan ben her şeyi öğrendim diyince düşmeye başlar ki ben kendi şahsım adına söylüyorum buradaki bir çok kişiden daha bilgisizimdir ki kimseyi küçümsemek gibi bir şey yapmam

_eFeKenTLi_
07-10-2009, 17:21   |  #7  
_eFeKenTLi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
716 mesaj

koptum ya  mechul sıtelere gırıp yok su program varmı dıye sormak heykırlık sa . bende Albert Einstein   nım .. and ıcmıs haykırlıga cın olmadan adam carparsan cın senı carpar ..sen mechul sıtelerden ıse yaramayan vede ıcınde zararlı metaryallerın dız boyu oldugu programları kur sonra gel buraya ... o tur sıtelere fazla dolanıyorsun sanırım . orası hayal urunu  o tur sıteler tamamen av sıtelerı ..
   ben de ısyan edıyorum yeter artık Albert Einstein olmak ıstemıyorum ... bende haykır olmak ıstıyorum .   ....:::.::..::...   :D   :::...::..:::.

Son Düzenleme: _eFeKenTLi_ ~ 07 Ekim 2009 17:22