arkadaşlar modem ara yüzünde gezinirken loglara bakayım dedim ama loglar içinde çoğu kez kablosuz çevrede gördüğüm ama bana ait olmayan 2 ağ gördüm bu ağlar benim ağıma mı sızmaya çalışmışlar ya da ne olmuşta bu adamların ağ adı benim modem logunda yer alıyor
kaçak mı var arkadaşlar
modemine girmeye çalışmışlar hatta bir yere kadar girebilmişler ama yarıda kalmış hackya modemine girmeye çalışmışlar dediğin bu kullanıcılarda ilk sırada yer alan kablosuzuna şifre koymadan aciz ya da zeki olan biri -çünkü kablosuzu sürekli şifresiz- bu çevrede olduklarını bildiğime ve hatta bulabileceğim kişiler bunlar ve farkında isen ikinci şahıs ssıd sine kendi ismini vermiş ya çok saflar yada...
not: logları kontrol ediyorm artık yok bu vatanadaşlar ip leri takip ediyorum görünürde yalnızım modemde
modemin logları içinde bu vatandaşların ipini bulabilir miyimSon Düzenleme: ECHELON_ ~ 03 Ekim 2009 01:38
Siz ilk önce ağınızın adını gizleyin...
Siz ilk önce ağınızın adını gizleyin...yorumları için herkese teşekkürler özellikle zrgnlr04 e
ve evet gizli ssıd kullanmaya kalktığımmda pc bağlanamıyor kablosuza modeme reset çekip tekrar yapılandırmak zorunda kalıyorum o yüzden gizli kullanmıyorum ama mac sınırlamasını açmayı unutmuşum yakınlarda reset attığım için
teşekkürler arkadaşlar madem beni küçümsediniz bundan böyle hacker lığı kendime andarkadaşım seni neden küçümseyelim nereden çıkardın kimseyi küçük görmek ne benim huyumdur ne de bu forumdaki üyelerin unutmayalım ki insan ben her şeyi öğrendim diyince düşmeye başlar ki ben kendi şahsım adına söylüyorum buradaki bir çok kişiden daha bilgisizimdir ki kimseyi küçümsemek gibi bir şey yapmam
koptum ya mechul sıtelere gırıp yok su program varmı dıye sormak heykırlık sa . bende Albert Einstein nım .. and ıcmıs haykırlıga cın olmadan adam carparsan cın senı carpar ..sen mechul sıtelerden ıse yaramayan vede ıcınde zararlı metaryallerın dız boyu oldugu programları kur sonra gel buraya ... o tur sıtelere fazla dolanıyorsun sanırım . orası hayal urunu o tur sıteler tamamen av sıtelerı ..
ben de ısyan edıyorum yeter artık Albert Einstein olmak ıstemıyorum ... bende haykır olmak ıstıyorum . ....:::.::..::... :D :::...::..:::.