hiko91ardayı fener napsın ya :):)::):):demiş aşka biv feneVli r leri yazmıyorum şimdi okuyamaz bunlar neyse.
işte olay asıl budur tribünde o mesnetsiz pankart açılıyor burda fenev napsın diyolar fenevli taraftarlar .Zaten dünyadaki aralarına polis giren tek aynı takımı tutan taraftarlar sizsiniz konuştukça batıyorsunuz.Hatırlayın esenlerle gfblileri polis ayırmıştı işte siz busunuz.
'Kadıköy'e giderim ama...'
- 1
- 2
uA_pasarandemiş aşka biv feneVli r leri yazmıyorum şimdi okuyamaz bunlar neyse.Adam gibi yazarmısınız lan?
işte olay asıl budur tribünde o mesnetsiz pankart açılıyor burda fenev napsın diyolar fenevli taraftarlar .Zaten dünyadaki aralarına polis giren tek aynı takımı tutan taraftarlar sizsiniz konuştukça batıyorsunuz.Hatırlayın esenlerle gfblileri polis ayırmıştı işte siz busunuz.
biz 6S'a hakarette bulunuyor muyuz?![]()
uA_pasarandemiş aşka biv feneVli r leri yazmıyorum şimdi okuyamaz bunlar neyse.aklın yerındemı senın:)burası rehabilitasyon merkezı degl arkadasım
Ahanda biri daha, Siz önce Mantığınızı degiştirin 6S Demiyoruz
Haddinizi aşmayın Bu mantıkla Bir yere gelemezsiniz. Ayrıca +++ Olarak Hicbir Yerde GENCFB laf söyletmem Gerekirse Ölene kadar Bunuda böyle aklının bir kenarına yaz. Forumunda tatını fazla kacırma benden sana tavsiye !!!!
.
erdem187Adam gibi yazarmısınız lan?biz de 7b'ye hakaret etmiyoruz
biz 6S'a hakarette bulunuyor muyuz?![]()
XxXDaRKoXxXbiz de 7b'ye hakaret etmiyoruz![]()
erdem187Adam gibi yazarmısınız lan?canım bilge arkadaşım LAN sen bana laf atacağına 1 sayfa önceki feneVliler ne yazmış bak bakalım biz GALATASARAY'lıyız bizim bi duruşumuz var biz tokat yedikmi diğer yanağımızıda uzatmayız vur diye.Ben sizin gfebeli birisi var ilk sayfalarda onun için yazdım ben bunları biz GALATASARAY'LIYIZ ADAMINA GÖRE MUAMELE bak hiç bir beşiktaşlı konuya ARDA'da parayla gelir gibi mesnetsiz pankartlar açıyormu bende onlara cevap yazıyormuyum onlar kendilerini bilirler onlar sizin gibi değil.
biz 6S'a hakarette bulunuyor muyuz?
byburak2008Ahanda biri daha, Siz önce Mantığınızı degiştirin 6S Demiyoruzçok korktum be sıkıysa GELDE BU LAFLARI MECİDİYEKÖY TARAFINDA SÖYLE HA CANIM BENİM GEL BAKALIM GELECEĞİN VARSA GÖRECEĞİN DE VAR.HEM GFB'DE NE BE KENDİ ARANIZDA TOPLAŞIP 3-5 KİŞİ GRUP YAPMIŞSINIZ HERHALDE.sen o dediğin gruptansa bende bütün AVRUPANIN BİLİDİĞİ ultrAslan'lardanım allah bilir sizin lideriniz şu rambo mu ne varya odur bizim liderimiz belli adımız belli şanımız belli çıkın bakalım avrupaya sorun hangi grubu tanıyacaklar
Haddinizi aşmayın Bu mantıkla Bir yere gelemezsiniz. Ayrıca +++ Olarak Hicbir Yerde GENCFB laf söyletmem Gerekirse Ölene kadar Bunuda böyle aklının bir kenarına yaz. Forumunda tatını fazla kacırma benden sana tavsiye !!!!
.
yav kardeşim emrede aynı lafları diyordu hne oldu sonunda türkiye ye 6s dışında fenere geldi mi?
GELDİİİİİİİİ::::::::
arda da şimdi gelmezse emrenin yaşlına geldi mi tıpış tıpış aç kalmamak için gelir mi?
GELİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR::::::
siz kendinizi kandırın gelmez diye ....
PsK_Pc_06yav kardeşim emrede aynı lafları diyordu hne oldu sonunda türkiye ye 6s dışında fenere geldi mi?Emre para için Gs'ye para kazandırmadan koşa koşa giden birisiydi..
GELDİİİİİİİİ::::::::arda da şimdi gelmezse emrenin yaşlına geldi mi tıpış tıpış aç kalmamak için gelir mi?
GELİRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR::::::siz kendinizi kandırın gelmez diye ....
Arda o kadar teklife rağmen gitmedi avrupaya sizemi gelcek..?
Kör cahillere ufak bir dipnot; emre Gs'de oynarken fenerliymiş zaten..
Kör cahillere ufak bir ikinci dipnot; Arda doğuştan Gs'li.. Arda gelir diye hayal kuruyosanız Türkiye Kupası gibi nice yıllar kurmaya devam edersiniz..
MorgueEmre para için Gs'ye para kazandırmadan koşa koşa giden birisiydi..ohhhhhoooooo bakıyorumda sinirlendin bakıyorumda ...
Kör cahillere ufak bir ikinci dipnot; Arda doğuştan Gs'li.. Arda gelir diye hayal kuruyosanız Türkiye Kupası gibi nice yıllar kurmaya devam edersiniz..
yoksa korkuyormusun arda fenerbahçeye gelecek diye?
yani hal ve hareketlerin sanki doğruları ört pas etmeye çalışır gibide neyse![]()
niye emreye bu kadar çatıyorsunuz anlamadım ... ne o yoksa bizi satmaz dediğiniz oyuncularınız satınca bunların içine yakında arda da girer hemen kötülüyorusunz? daha emre fenere gelmeden 6s lilerden emre 6s ye ihanet etmez yok 6s den başka türk takımında onamaz diyenleriniz yokmuydu? VARDI ...eeeee ne oldu geldi siz kendinizi kandırın görecez gelirmi gelmezmi fenere arda...
PsK_Pc_06ohhhhhoooooo bakıyorumda sinirlendin bakıyorumda ...Hayallerinizi beslemeye devam edin.. Arda geliyor bu sene sütçüoğlu stadına merak etmeyin.. Ama GS formasıyla.. (:
yoksa korkuyormusun arda fenerbahçeye gelecek diye?
yani hal ve hareketlerin sanki doğruları ört pas etmeye çalışır gibide neyse![]()
niye emreye bu kadar çatıyorsunuz anlamadım ... ne o yoksa bizi satmaz dediğiniz oyuncularınız satınca bunların içine yakında arda da girer hemen kötülüyorusunz? daha emre fenere gelmeden 6s lilerden emre 6s ye ihanet etmez yok 6s den başka türk takımında onamaz diyenleriniz yokmuydu? VARDI ...eeeee ne oldu geldi siz kendinizi kandırın görecez gelirmi gelmezmi fenere arda...
MorgueEmre para için Gs'ye para kazandırmadan koşa koşa giden birisiydi..vay ağzına sağlık yav şu 7b liler laf yemekten laf yeme makinası oldular
Son Düzenleme: suskun_kral ~ 28 Eylül 2008 09:42
o da bir gün doğru yolu bulacaktır.
babangida53o da bir gün doğru yolu bulacaktır.anlıyorum kardeş derdin çok büyük![]()
- 1
- 2