Yapılan araştırmalar sonucunda kadın beyninin erkek beyninden daha büyük olduğu bulunmuş
verilen örneklerde kadınların 2 işi bir anda yapabilmeleri erkeklerin bunu yapamasıdır.
örnek; Bir anda kadınlar TV izlerken ders çalışıp telefonla görüşebilmeyi bir anda yapabiliyorlar ama erkekler ders çalışırken televizyon izleyemiyor 2 işten birini eksik yapıyor yüksek ihtimalle ders çalışmayı eksik yapıyorlar yaptıklarını iyi anlayamıyorlar. Ama erkekler tek işi kadılardan daha hızlı yapıyorlar.
Birde; Sekreterlerin çoğunlukta kadın olmasının sebebi budur dikkati geç dağılıp işlerini erkeklere oranla tam yapmaları hata oranının az olması sekreter olarak kadınların seçilmesinin nedeni bundan oluyor iki işi bir anda yapmak
kaynak televizyondan izledim
kadın beyni erkek beyninden büyük
- 1
- 2
Yapılan araştırmalar sonucunda kadın beyninin erkek beyninden daha büyük olduğu bulunmuş
verilen örneklerde kadınların 2 işi bir anda yapabilmeleri erkeklerin bunu yapamasıdır.
örnek; Bir anda kadınlar TV izlerken ders çalışıp telefonla görüşebilmeyi bir anda yapabiliyorlar ama erkekler ders çalışırken televizyon izleyemiyor 2 işten birini eksik yapıyor yüksek ihtimalle ders çalışmayı eksik yapıyorlar yaptıklarını iyi anlayamıyorlar. Ama erkekler tek işi kadılardan daha hızlı yapıyorlar.
Birde; Sekreterlerin çoğunlukta kadın olmasının sebebi budur dikkati geç dağılıp işlerini erkeklere oranla tam yapmaları hata oranının az olması sekreter olarak kadınların seçilmesinin nedeni bundan oluyor iki işi bir anda yapmak
kaynak televizyondan izledim
Sekreterler kadın ama patronlar erkek...<<<
Dünyayı erkekler yönetiyor. Kim diyor kızların beyni daha büyük diye?
farkı görmek istiyorsan okulda bir kızla beynini yarıştır. Birde onu fen bilgisi veya biyoloji hocasına sorabilirsin. Bugün biyoloji hocasına sorduydum doğrumu diye hoca doğru dedi
10 dakkada 6 yorum (bu yorumla birlikte)!Bu konuyu keşke Dünya Forum Tarihinin en uzun konusuna yazsaydın.Tüh! :D
başta bende inanmadım ama doğruymuş
tek işte erkek kıza fark atar
İsterseniz araştırabilirsiniz erkeğin IQ'sunun kadından daha yüksek olduğu bilimsel bir gerçek.Günlük hayattada örneklerini sık sık görüyoruz.Biyoloji'den örnek vermişsiniz.Burayada gelince gerçek açıktırki biyoloji %90 ezber dersidir.Matematik ve fizik derslerinde sayısal zeka ortaya çıkar.Her zeki insanında sayısal dersleri iyi olmaz.Kendimde tecrübelerimden biliyorum.Bir kızın ders çalışma şekli genelde ezber şeklinde olur.<
Demekki Bizim beynimiz daha yeni teknoloji ile üretilmiş parçalar küçük bir alana sığdırılabilmiş.Kadınlarınki eski teknoloji ve büyük :D :D :D
- 1
- 2