Kadın - Erkek

cem123
14-08-2007, 11:24   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
127 mesaj

Kadının Günlüğü:
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum.
Mükemmel bir erkek, cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün Cumartesi, bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin.

En sevdiği yemek olan pastırmalı kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti, demleniyor. Banyo yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız..

Eve geldi sonunda. Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım, yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana saldırmadı. Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum, ağzında bir şeyler geveledi.

Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın, hala uzak, hala kabuğuna çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor. Benden genç mi acaba? İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın?

Şöminenin karşısında şarabımızı yudumlarken, artık dayanamadım "neyin var?" diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık dolu. "Yok birşeyim" diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.

Bugün aramızda iletişim kopukluğu başladı bile. Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı, ama eller hissiz, parmak uçları soğuk...
Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan, yalan. Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar. Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum.
Kendimi son kez onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Erkeğin Günlüğü:
Öf be, Cimbomdan haybeye 2 yedik.. Ama, kurufasülye güzeldi

IslıkIslıkIslıkIslıkIslıkIslıkIslıkIslıkIslıkKahkaha

bir dost
14-08-2007, 11:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj

ben bunu bir başka sitede okumuş ve gülmekten gebermiştim. çok güzel erkeğin umursamazlığı  ve  kadınların kuruntusu

uGuR.uK
14-08-2007, 12:07   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

guzelmis be, ;)

webcam
14-08-2007, 12:47   |  #4  
Yıllanmış Üye
165 mesaj

işde ruhsuz erkekler n'olcak!

Zülfikar
14-08-2007, 12:59   |  #5  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
webcam
KahkahaKahkahaKahkaha

bir dost
14-08-2007, 14:46   |  #6  
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj
webcam
Zombilik kanımızda var demekki NapalımSinsiSinsiSinsi

jeomania
19-08-2007, 18:18   |  #7  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj

erkeğin günlüğü foruma verildiğine göre gerçeği yansıtmıyor. erkeklerin birde kimsenin görmediği kadınlardan duygusal tarafları vardır. o günlükleri kimse göremez... eğer görülürse mesela bu örnekteki kadının yerine üzülen erkek olurdu.

theironman
19-08-2007, 20:33   |  #8  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
jeomania
erkeğin günlüğü foruma verildiğine göre gerçeği yansıtmıyor. erkeklerin birde kimsenin görmediği kadınlardan duygusal tarafları vardır. o günlükleri kimse göremez... eğer görülürse mesela bu örnekteki kadının yerine üzülen erkek olurdu.
evet jeo, sonuna kadar haklısın, erkekleri sadece futbol düşkünü, embesil yaratıklar gibi göstermek yanlışını yapıyorsunuz ama onların yani bizim iç dünyamız pek de öyle basit değil, oldukça karmaşık, ama çözebilene elbette.

jeomania
19-08-2007, 21:39   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj

erkek aşık olduğunda kalbi aklını yönetiyorsa her zaman başarısız olur.. tamam çok seviyor olabilir ama sevgisini yerine ve ortamına göre gösterirse herşey daha iyi olur. çünkü bu kızlara iyilik yaramaz.. çok sevipte aşırı ilgilenirseniz çok üzülürsünüz bunu unutmayın..

yakuza_
20-08-2007, 15:37   |  #10  
Yıllanmış Üye
347 mesaj
webcam
Dil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyor Allah Vergisi BeğendimBeğendimBeğendim

jeomania
21-08-2007, 18:41   |  #11  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
yakuza_
webcam
Dil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyorDil çıkarıyor Allah Vergisi BeğendimBeğendimBeğendim
şekilde de görüldüğü gibi, eksikliğe Allah vergisi diyor yani işi biliyor Beğendim

bir çin atasozu diyor ki; gülü sevdim dikeni battı seni sevdim back kısmın kalktı...
bu söz çok doğrudur...Kahkaha