Kadınların kalbini merak edenlere

hamza123
29-05-2007, 10:25   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
991 mesaj

arkdfaşım birr şeyi unutmuşsun sen orda sizce ne ?

ufuks
29-05-2007, 10:28   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
hamza123
arkdfaşım birr şeyi unutmuşsun sen orda sizce ne ?
Neymiş sen soyle.

hamza123
29-05-2007, 11:03   |  #28  
Yıllanmış Üye
991 mesaj

tabi ki de CEP TELEFONU :D

ufuks
29-05-2007, 11:04   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
hamza123
tabi ki de CEP TELEFONU :
Bence başka birşey diyecektin ya neyse.

Zülfikar
29-05-2007, 13:57   |  #30  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
saymex
erkanc
Bu kalbin içerisinde insan sevgisine yer varmı acaba???

onu araya sıkıştırmayı unutmuşlarKahkaha yada yer kalmamıştı
arkadaşlar çuvaldızı önce kendimize batıralım sonra iğneyi
başkasına batırırız bence.Beğenmedim
Bu konu keyfimi kaçırdı şahsen kız arkadaşıma seni seviyorum derken acaba o hangi alet edavat seviyor diye düşünmek istemiyorum Deli

Hem o kalp sevgi kelimesinin anlamını öğrenememiş olan bayanlara yada beylere ait fikrimce.Kandınlar ister hep neden çünkü doğa kanunu erkek getirir kadın ister.Tam tersinin olduğunu düşünün ben şahsen karımın aldığı bir ferrariyle ortalıkta hava atarak gezmek istemezdim yada onun limitsiz kredi kartını kullanmak.Jeomania....nerdesin delikanlılığın kitabında var mı bu kuralll... IslıkKamçı

benersince
29-05-2007, 14:42   |  #31  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

KADIN KALBİ BUNLARLA DOLU OLSAYDI GERÇEKTEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYOM HİÇ ŞANSIM YOKTU BEYLER ALLAHTAN BUNLARIN ŞAKA YDA GERÇEK OLMADIGINI BİLMEK İNSANA HUZUR VERİYOR :)

jeomania
29-05-2007, 16:47   |  #32  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
benersince
KADIN KALBİ BUNLARLA DOLU OLSAYDI GERÇEKTEN KENDİ ADIMA SÖYLÜYOM HİÇ ŞANSIM YOKTU BEYLER ALLAHTAN BUNLARIN ŞAKA YDA GERÇEK OLMADIGINI BİLMEK İNSANA HUZUR VERİYOR :)
huzurunu bozmak istemem ama yinede söyliyim bunları hiç düşünmeyen kızlar ya olgunlaşmamıştır yada hala liseye gidiyordur.. okuldan çıktığı sevgilisiyle hep böyle liseli aşıklar gibi sıralarda okulda hayat geçecek sanıyordur.. yani ayakları yere basmıyordur.. aslında o da düşüncelerinin farkında değildir. sebep hormonal değişikliklerdir. herşey normale dönünce daha doğrusu bütün kimyasal dengeleri düzelmiş kızlarda içgüdüsel olarak zengin koca düşüncesi başlar. hatta annelerinin verdiği nasihatler jetonun düşmesini çabuklaştırır. yani sonuçta bu doğal bişeydir. yok demek kızların doğasına aykırı olur. bütün kızlar zengin sevgili isterler.

jeomania
29-05-2007, 17:09   |  #33  
Yıllanmış Üye
1,251 mesaj
Zülfikar
ben şahsen karımın aldığı bir ferrariyle ortalıkta hava atarak gezmek istemezdim yada onun limitsiz kredi kartını kullanmak.Jeomania....nerdesin delikanlılığın kitabında var mı bu kuralll...
zülfikar kardeşş, şimdi olayı delikanlılığın kitabı olarak düşünürsek, çıkma aşamasında kesinlikle kız arkadaşının arabasını istemek yada işlerini bu araba ile halletmek.. delikanlı adamı anında bozar.. çıktığı kızla eğer günün birinde evlenirse işte o zaman o arabayı alıp kullanabilir. izin istemesine de gerek yoktur.. yani kitapta kural şöyle geçer: delikanlı adam çıktığı kızın arabasını istemez.. kızla evlenip elinden alır

benersince
29-05-2007, 17:52   |  #34  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,283 mesaj

haklısın dostum ama çogu da yaşamını birleştirdigi insanın hayat standartlarına uymak zorunda kalıyor

ben hala söylerim eski türk filimlerinde kaldı zengin erkek fakir kız olayı

davul bile dengi dengine gerçekten de böyle

Zülfikar
05-06-2007, 17:15   |  #35  
Yıllanmış Üye
135 mesaj
jeomania
Zülfikar
ben şahsen karımın aldığı bir ferrariyle ortalıkta hava atarak gezmek istemezdim yada onun limitsiz kredi kartını kullanmak.Jeomania....nerdesin delikanlılığın kitabında var mı bu kuralll...
zülfikar kardeşş, şimdi olayı delikanlılığın kitabı olarak düşünürsek, çıkma aşamasında kesinlikle kız arkadaşının arabasını istemek yada işlerini bu araba ile halletmek.. delikanlı adamı anında bozar.. çıktığı kızla eğer günün birinde evlenirse işte o zaman o arabayı alıp kullanabilir. izin istemesine de gerek yoktur.. yani kitapta kural şöyle geçer: delikanlı adam çıktığı kızın arabasını istemez.. kızla evlenip elinden alı
zaman aşımına uğramış bir cevap olacak ama.evet bu konuda haklı olabilirsin.yanlız diğer konuda seninle aynı fikri paylaşamayacağım güzel kardeşim.Şayet bir kadın ömrü hayatı boyunca zengin erkek hayali kursa idi.Leyla ile mecnun Kerem ile Aslı v.s. aşk hikayeleri asla doğmamış olurdu.Brezilya dizilerinde bile aşk hikayeleri yerine borsadaki dalgalanmaların konu edildiği entrikalı paranın konuştuğu filmler izlerdik.Bana eski kafalı romantik bir adam diyebilirsiniz ama ben kadınların kalplerinin bunlarla
dolu olduğuna inanmıyorum en azından bana öyleleri rastlamadı henüz.Düşünsenize hele de türkiye de kadınlar evleeceği erkeklerin ferrarisi ve sınırsız limite sahip kredi kartı ile gelmesini beklese idi hiç kimse evlenemezdi. :) herkes bekar kalırdı...

sakin_insan
05-06-2007, 17:47   |  #36  
Yıllanmış Üye
508 mesaj

ilginç bi resim