İşte kadınların kalbinin gerçek yüzü
Kadınların kalbini merak edenlere
- 1
- 2
sence bütün kadınların kalbi öylemidir ? :)
Pompeisence bütün kadınların kalbi öylemidir ? :)bilmem hemen hemen hepsi böyle
hem işimiz mizah sen neden herşeye karşı çıkmak zorundasın
karşı çıkmak mı ? cümlenin sonunda tebessüm ettim . birşeyler anla diye yazık ! anlayamamışsın :)
yılbaşı şarkısında da aynı şeyi yaptın orada neden
bizim yılbaşımızmı varda şarkımız olsun dedin
onu ciddi ciddi söylemiştim . bizim yılbaşımız mı varda yılbaşı şarkımız olsun ! kültürel yozlaşmaya karşıyım . batılıların kültürlerinde ne varsa sokuyoruz hayatımıza . kendi öz kültürümüze sahip çıkalım .)
iyide sen bi linke tıklasana bi izle yılbaşına bende karşıyım ama orada ayrı bir mizah var bi bak ondan sonra lütfen yaani
Pompeionu ciddi ciddi söylemiştim . bizim yılbaşımız mı varda yılbaşı şarkımız olsun ! kültürel yozlaşmaya karşıyım . batılıların kültürlerinde ne varsa sokuyoruz hayatımıza . kendi öz kültürümüze sahip çıkalım .)saçmalama yaa offf
ya bu çocuğu aldırmak lazım.. forumdan.
yeter artık oflumusun nesin git yaa
linke tıklıyorum tıklıyorum tıklıyorum ... ama açılmıyor . meğerse bizim bilgi işlemci o siteye girişi engellemiş :=)) kırıcı olduysam özür dilerim .
saymexchp.nasıl muhalefet ise bizim forumdada öyleleri çok arkadaşımPompeisence bütün kadınların kalbi öylemidir ? :)bilmem hemen hemen hepsi böyle
hem işimiz mizah sen neden herşeye karşı çıkmak zorundasıben çok beğendim kadınların kalbini hangi kadın ben bunlardan istemem derki...
desede inanma
hadi değiştirin artık bu muhabbeti,olacakları sezmek artık zor değil.
:D her akşam paper moon da yemek.tam keriz olmak gerekiyor ;)
öcüü sanırım aldırmamak lazım diyecektin . heyecandan yanlış yazıp aldırmak lazım yazmışsın . ayrıca ofluluğum neden bu kadar battı ? anlamış değilim ?
BOOMFUNKMCShadi değiştirin artık bu muhabbeti,olacakları sezmek artık zor değil.zaten onunla muhattap olmak beni aşıyor incelemeden yorum yazıyor:D her akşam paper moon da yemek.tam keriz olmak gerekiyor ;)
neyse nasıl buldunuz arkadaşlar
öcüükatılıyorum öcüü sanaPompeionu ciddi ciddi söylemiştim . bizim yılbaşımız mı varda yılbaşı şarkımız olsun ! kültürel yozlaşmaya karşıyım . batılıların kültürlerinde ne varsa sokuyoruz hayatımıza . kendi öz kültürümüze sahip çıkalım .)saçmalama yaa offf
ya bu çocuğu aldırmak lazım.. forumdan.
yeter artık oflumusun nesin git
arkadaşlar ! birbirinize katıla katıla titan saadet zinciri oluşturacaksınız . ha gayret !
Pompei senden rica ediyorum hatta yalvarıyorum benim açtığım konulara yorum yazma
insanların içinde birazcık tebessüm var onuda sen bitiriyorsun
Pompeiöcüü sanırım aldırmamak lazım diyecektin . heyecandan yanlış yazıp aldırmak lazım yazmışsın . ayrıca ofluluğum neden bu kadar battı ? anlamış değilim ?bana bak sen battı mattı ne oluyor bu kadar terbiyesiz olmak zorunda mısın...!!az önce de bana pmden (kavga çıkan konuda jeo ile aynı fikirde olduğum için) jeoyla sana bol vuruşmalı günler diliyorum . mutluluklar yazıp pis pis güldün...!
terbieyli ol.. yeter artık...! sinirlendirme beni de jeo gibi..
tersim pistir benimSon Düzenleme: öcüü ~ 28 Mayıs 2007 22:06
öcüü bununla muhattap olmaya deymez
sadece kendini yıpratırsın boşver o kendi kendine yazsın
Ne kalpmiş ama içierisi mağaza sanki... Bu kadar da isteyemezler saymex. Bunları verecek bir Bill Gates lazım o kadına... Konunun başlığına bakıp merak ettim içeriğini ama hala süregelen bir gerginlik var içerde... Gerek yok arkadaşlar bunlara... Hadi kolay gelsin...
Benim kalbimde de var bunların hepsi sadece kadınlarda değilki.
bütün kadınlarda vardır arkadaşlar..
her erkekte var mıdır onu pek bilemem
çünkü erkekler bazen çok saf olabiliyo
bunu bilirim
Pompei, bu kadar seviyesiz,terbiyesiz,ahlaksız v.s. olmak zorundamısın ? Sanırım fiziksel yaşın kadar zeka yaşında bir o kadar küçük.
Sana ne batıyorda sürekli her konunun içine ediyorsun ?
Yöneticilere sesleniyorum !
Bu şahıs, laubali ve dengesiz tavırlarıyla son günlerde "konu dışı" bölümünün seviyesini düşürüyor. Gerekeni yapmalısınız.
Forumun üyesi olarak bu kişiden şikayetciyim.
Bu kalbin içerisinde insan sevgisine yer varmı acaba???
erkancBu kalbin içerisinde insan sevgisine yer varmı acaba???
onu araya sıkıştırmayı unutmuşlar yada yer kalmamıştırSon Düzenleme: saymex ~ 29 Mayıs 2007 09:02
- 1
- 2