arkadaşlar yüzüklerin efendisi kralın dönüşü ( lord of the ring king return) filminde gandalf o ikizlerden birini beyaz atına alıp götürürken hatta kardeşde yüksek biyere çıkıp merry diye bağrıyodu tam orda bi track var çok hoşuma gitti ama youtubedende bakıyorum yok yok yok kafayı yemek üzereyim ya lütfen yardım edin o parçanın adı ne şimdiden teşekküler.
Kafayı yicem yardım lütfen !
arakdaşlar bilgisi olan paylaşsın lütfen :|
Link verirseniz yardımcı olmaya çalışıcam çünkü filmi hiç izlemedim.
Filmi hiç izlemedim ama genelde filmlerin sonunda, oynayan oyuncular, set ekibi vb. aşağıdan yukarıya akar. Hatta genelde siyah arka plan, üstüne beyaz yazı şeklinde olur. Neden bahsettiğimi anlamışsındır umarım. İşte bu yazıların genelde en son bölümlerine doğru, bütün film ekibinin isimlerinden sonra, filmde kullanılan müziklerin isimleri ve o müziklerin söz-müziğini kim yaptıysa onun ismi geçer. Benzer bir şeyi ben de 2 Fast 2 Furious için merak etmiştim. Bahsettiğim yere baktım :
"Like A Pimp"
Performed By : David Banner
Written By : David Banner
vs. vs.
şeklindeydi. Belki o bahsettiğim filmin sonundan sonraki bölümü YouTube'de bulabilirsin. Veya filmin DVD'si sende varsa kesin vardır. Sadece bir fikir.
bunun içinmi kafayı yiyeceksin ye afiyet olsun
filmi izlerken Creative WaVestudıo (önce kur pcne) yardımıyla sesi kessene filmden orjinal olur....
Bence her pcde olması gereken bir program tv.veya diğer cihazlardan bile ses görüntü alabiliyor en üst kaliteden ben ses kartı aldım onla gelmişti kes yapıştır yabmaya birebir erkek sesini kadına kadın sesini erkeğe saymakla bitmez..
filmdeki mzüigi kesebilrm ama çok kısa sürüyo sonda geçen yazılarda çok hızlı işte link arkadaşları
http://www.filmifullizle.com/yuz ... aj-full-izle.html/2
Part2
5.30 dakika da bu track geçiyo.
Bana Emilia-Twist Of Fate'i biraz anımsattı özellikle bitişi ama değil galiba.