ya arkadaşlar bu sorunun cevabını alamazsam artık kafayı yiyeceğim yaw!
İnternetten indirdiğim rar içerisindeki filmin gerçek boyutu 64 mb. ama rar ile sıkıştırılınca 25mb. oluyor kendim çok kez uğraştım olmadı nasıl oluyor bu iş ya yardım edin lütfen
Kafayı yiyeceğim!
sıkıstırıken sıkısma derecesini secmen gerek. winrar icin dusunursek: compression method:normal dedir. store dersen hic sıkıstırmaz, best dersen en iyi sıkıstırır. ancak acilmasi ve sıkısması normal e gore daha uzun surer. kucuk boyutlarda fark etmese de 2,3GB lik dosyalari best yaparsan baya bi surer acilmasi, islemcine, bellegine ve hdd ne gore degisir tabi.
tüm modları denedim best falan 64mb lık dosyayı en fazla 55mb a kadar sıkıştırıyor ama indirdiğim rar 25mb. içindeki dosya 64mb.
ha unutmadan dosyanın uzantısı mpeg boyutu 320x240
win-zip programı bu işi yapan arkadaşım.o winrar ın açabileceği sıkıştırılmış dosyaları yaratıyor.yükle dene başarırsın.
kardeş gerçekten winzip veya winace bu oranda sıkıştırabilir mi? örnek verdiğim indirdiğim dosyanın uzantısı .rar
evet dostum,zip programları sıkıştırıp rar formatlı dosya oluşturuyor.dene ondan sonra takılırsan yine sor.