selamlar benim 2 tane hdd var biri40 gb dieri 80 gb bunlardan 40 gb lık olan tamamı ntfs dieri 20 gb fat 60 gb ntfs simdi bunlar gusel gusel calısıyolardı 40gb lıkta xp im kuruluydu ama 80 ligin power kablosunu cıkarıp daha sonra isim bitince taktıgımda 80 gb lık ortadan yok oldu bilgisayarımda gosukmuyo bilg. yoneticisinde gozukuyo ama partision lar gosukmuyoo kafayıı yemek uzereyim butun bilgilerim 80 likte napıcagımı sasırdım bunun nasıl olabildigi kousunda ise hicbi fikrim yok bi yardımda bulunanın her dielgi kabul ola :) simdiden saolun...
Kafayı yiyecem Hdd yok oldu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bak kardeş
1- senin bıos u bir incele
2- bilgisayarım sağclick yönet- oradan da disk yönetimine bak disklerin orada mı değilmi oradaysa biraz kurcala bakem belki bi ayarı gidiktir..
3- Diskinindata kablosu takılımı tam jumperını kontrol et..
Başka aklıma bişi gelmedi başka bi yöntem bilen varsa onuda yazsın..
saolasın geri dondugun icin ama keske biosta ve disk yoneticisinde gosukmeseydi ama gosukuyo disk yoneticisinde partsion yok olarak gosukuyoo ustelik :( ya bunu R-Studio ile kurtara bilme imkanım varmı peki
Yani toplamda 80 gb dimi peki disk aktif durumdamı? inşallah göçmemiştir...
Birde diskini başka makineye takıp deneseydin keşke...
walla daga baska makineye takmadım cunku basa makine yok olmasa ole yapıcam artık ama nasıl oluyoda oluyo anlamadım
Walla teknik servis çi bi arkadaşın varsa ondan yardım iste eğer çok önemli ise bi teknik servis şirketine göster derim....
R-Studio NTFS 'i dene ve sonucu gör...
Hdd'ni bir çıkar sonra Cd romun yerine tak bakam çalışıcak mı?Çalışması lazım ..
Sonra tekrar dene bunu makine açıkken yapabilirsen daha iyi olur görüp görmediğini anlarsın..Bir de şu var İlk açılışta hdd ni görüyormu bios eğer görüyorsa donanım değişiklerini tarat ve bulmasını iste..Görmüyorsa gir biosa göster...Şimdilik bu kadar yaz bizde sana cevap yazalım..