1GB Ram
p4 2.8ghz işlemci
9500gt ekran kartı
Crysis2 MP Demo Advenced 1024*768 hiç kasmadan açıyor :)
Multide kasmayabilir normaldir bende steamdan demoyu indirdim multiplayer çıktı sabaha doğru boş bir servere girip ortalıkta biraz dolaştım kasma falan olmadı.Ama ben multiden hoşlanmam gerçek sonuç single playerde ortaya çıkar.
bana baya kasagi soylendi ama multinin kasmamasi normal cogu grafik serverde isleniyor.Size bisey soylesem beni normal bulmazsiniz normalde dunyanin en saglam oyunu bile bilgisayarda fazla kasmaz ama icine atilan yazilimlar bu oyunlari bu hale getiriyor piyasa bu.ilk doom 3 de bunu farkettim.
3 GB RAM İSTİYOR ADAM 1 GB DE OYNUYOR BENDE 2 GB DE HİNGDE OYNUYORUM xD BENİM PC AMD ATHLON II X2 250 PROCESSOR 3.0 WİN 7 2 GB RAM ATİ REDEON HD 2600 PRODA HİNGLE OYNUYORUM BUNDA NE VAR XD
Benim düşüncem multide kasmazsa single'de hiç kasmaz çünkü multide grafikler birden bire yoğunlaşıyor diğer oyuncularla eşit hızda oynamak zorunda kalıyorsun zaten diğer oyuncuların sistemleri benimkinden hayli hayli iyiler yani ona rağmen server'da 3. ve ara sıra 2. olabiliyorum..
Birde benim pc en iyi performans olarak ayarlı windows klasik++arka planda hiçbirşey çalışmıyor..
Kadersiz kardeş senin birtek ekran kartın kötü onuda işlemci ve ram kapatıyor..
Birde forumda öyle arkadaşlar varki burunları havada kendilerini öyle bir yüceltiyorlar ki kral zannediyorlar kendilerini bir arkadaşa ortak dedim diye demediğini bırakmadı halbuki forumda aile ortamı oluşturmak gerek birbirimizin sorunları için çırpınmak gerek ama böyle kişilerle imkansız..
Açar tabi neden açmasınki ?
9500Gt var adamda 8800gt isteniyor en düşük seviye için.
1920*1080 testinde 8800Gt bile yırtmış.
açar neden açmasın arkadaşlar 9500gt ezmeyin bukadar
Açar tabikide,bunda anormal bir durum yok,o oyunu açması için pixel shader 3.0 destekli herhangi bir ekran kartının olması yeterli,ama şurda durmak lazım,açmak ayrı,akıcı oynatmak ayrı bir durum,8200gt bile o oyunu açar ama oynatmaya gelince hiç hoş olmayan görüntüler çıkar sanırım:),ve son birşey,crysis 2yi denemedim ama bazı oyun motorları multiplayer modunda grafik ayarlarını düşürebiliyor,gölge,blur,yansıma efektlerinde kısma yapabiliyor,sizin ayarlarınız pek fark etmiyor bu durumda.
bana baya kasagi soylendi ama multinin kasmamasi normal cogu grafik serverde isleniyor.Size bisey soylesem beni normal bulmazsiniz normalde dunyanin en saglam oyunu bile bilgisayarda fazla kasmaz ama icine atilan yazilimlar bu oyunlari bu hale getiriyor piyasa bu.ilk doom 3 de bunu farkettim.kopya koruması pek iş kastırmaz pcyi :)
Textureler ne kadar kaliteli olursa oyunun istdiği özellikler o kadar yüksek olur ;)
Mesela sims 3ün textureleri o kadar kötü ki 256 mb kartla bile çalışıyor ;)
Zaten 9500gt'den yırtıyorum açıyor ve akıcı bir şekilde oynuyorum oyuna ilk girerken en fazla 5 sn biraz kasıyo ondan sonraki zamanlar da çok nadiren bir kasma oluşuyor yani buraya yazma nedenimde c2d işlemci ve 2gb ram istemesi ondan dolayı diğer benim sisteme yakın sistemi olan arkadaşlar için yazmıştım buraya bozulan morallerini yerine getirmek için :)
bençede bir sorun çıkarmayacaktır o kart bendede 9500 gt var sakın ezmeyin o kart öyle hafife alınacak bir kart deil ben gta 4 çıkana kadar (crysis leri ortada) bütün oyunları full ayarda oynuyordum...
''
Birde forumda öyle arkadaşlar varki burunları havada kendilerini öyle bir yüceltiyorlar ki kral zannediyorlar kendilerini bir arkadaşa ortak dedim diye demediğini bırakmadı halbuki forumda aile ortamı oluşturmak gerek birbirimizin sorunları için çırpınmak gerek ama böyle kişilerle imkansız..''
birde o-nex kardesim değini çok dopru buluyorum bu forumda birbirimiz iiçin uğraşmazsak sadece kendimizi bişey sanıp millete hava atacaksak hiç katılmamalıyız,sana katılıyorum..
arkadaşlar arkadaşa bukadar yüklenmeyin yalan söylemez heralde bide bende 9800gt var kime sorduysam lowda kasa kasa oynarsın dediler şimi ise herkes 8800gtde bile oynar diyo kafam karıştı doğrusu sice 9800gtde bu oyunu akıcı oynarmıyım işlemci i pentium dual core 2.70 2mb cache ram 2gb dd2.
Bu sistemle bu kadar düşük ram bulunması komik olmuş.ana menüyü açara oyun ama takılarak oynayacağını sanıyorum.
bir de bir şey sorucam sistemin xp mi?