[kalbi sağlam olana]Amigo kızlar,Rusya'dan
Yav koymayın böyle şeyleri kalbi olan adam merak eder tıklar mıklar.
Baksana ben seyirci olsam takımı boşver kızları desteklemeye giderdim
Ben begenmedim ya biraz kilolular açıkçası bazı yerleri yagdan katlanmış öğğ yani. Obur kızlar:D
pcwordBen begenmedim ya biraz kilolular açıkçası bazı yerleri yagdan katlanmış öğğ yani. Obur kızlar:Aynı şeyleri düşünmüşüz.Sana katılıyorum.
Hem bizim kızlar daha güzel.Bunlara 10 basar.
Evette yanlış anlama ben bayanım o gözle baktım:D
Nee?
Şakaydı tabii ki.Ama doğru gözlem yapmışsın.Biraz tombullar yaniii...
AdRaMiTiNe var canım yeterki bukadar olsun. Bahaneside var sevap işliyorum Hem Kimse söylemez.Kız arkadaşım şu anda Bu sayfaya baktığımı bilse Kullandığım Dizüstüyü kafama çarpardı kesinlikle..
"iyi ki bizimkinin bu forumlardan haberi yok. Benim pc diz üstüde değil. Bilgisayarın kasasıyla yaşamak istemiyorum. ben gidiyorum "
yaww viking20 sonunda turnayı gözünden vurdun, wallaha kötü alıştırdın hergün istiyorum-ruz ona göre..
Dıt Dıt Dıt Dıt DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Artık Hayatta Değilim Emin Olun :D
12312312312313241235425635746746_________________________________________________
cam-aliDıt Dıt Dıt Dıt DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTcam-ali dayan!!.. kızları gönderiyorum!! sana suni tenefüs yapacaklarımış!! sen saymaya devam et az kaldı yoldalar geliyorlar!!!..Artık Hayatta Değilim Emin Olun :
Dıt Dıt Dıt Dıt DIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
DIT DIT DIT DIT DIT DIT
KALBİM TEKRAR DÜZENLİ ATIYO SENİN SAYENDE SENİN VE KIZLAR SAYESİNDE
SAOLSIN KARDEŞİM :D (D)
OF OF zaten kalp rahatsızlıgım vardı bu gün iyice artar
konu başlığına bak:)
[kalbi sağlam olana]Amigo kızlar,Rusya'dan
çocuklar duymasın diye bir dizi vardı aklıma dizideki fıs fıs ismail geldi
viking senin bir akrabalığın var mı onla
bu gerçek gerçekten bir rusya bir de şu japonyanın kızları çok sexsi ve güzel oluyor allah sahiplerine bağışlasın