japonların yeni buluşu çok hayret verici
japonların yeni buluşu çok hayret verici
Yapamazlar. Sığdıramazlar kaleme. İşlemci Intel Atom desek nereye sokacaklar ekran kartını, anakartı, ramleri...
Nedir bu Japon saplantısı ya? Türk desek araba bile yapamaz derler ama japonlara gelince hıı onlar kalem bilgisayar bile yaparlar, uçan araba yaparlar yaparlar yaparlar... Japonlar süperde nerde dünyaca ünlü Japon markaları? Anca birkaç tane görürsünüz. Yaptıkları büyük icatları hangi Japon firması yaptı desek ne diyecekler? Bir şey diyemezler. Çünkü öyle bir şey yapmadılar da ondan. En gelişmiş teknoloji ülkesi Amerika'dır.
güzel bişi bi tane almak lazım :)
Yapamazlar. Sığdıramazlar kaleme. İşlemci Intel Atom desek nereye sokacaklar ekran kartını, anakartı, ramleri...<Nedir bu Japon saplantısı ya? Türk desek araba bile yapamaz derler ama japonlara gelince hıı onlar kalem bilgisayar bile yaparlar, uçan araba yaparlar yaparlar yaparlar... Japonlar süperde nerde dünyaca ünlü Japon markaları? Anca birkaç tane görürsünüz. Yaptıkları büyük icatları hangi Japon firması yaptı desek ne diyecekler? Bir şey diyemezler. Çünkü öyle bir şey yapmadılar da ondan. En gelişmiş teknoloji ülkesi Amerika'dır.
amerikadaki teknoloji oyun şirketlerinde çalışanların yarısı hatta daha fazlası ya japon yada güney korelidir..
bir kaç tane japon markası sayayım: honda, mazda, sony, jvc, mitsubishi dünyanın en gelişmiş roboto asimo yı da honda firması yapmıştır...
katılıyorum türk araba bile yapamaz derler bununda nedeni çok kötü olan eğitim sistemi bence... harcanan insanların haddi hesabı yok
yorumlar için hepinize tşk ederim ama şu acı bir gerçektir ki 2005 dünyanın en zeki insanı (einstein testin fullemiş ) yaptığı açıklamada türk insanının zeka potansiyelinin çok yüksek olduğunu ancak acımasız eğitim sistemi tarafından yok edildiğini söyledi gerçekten çok üzücü
Bu konudaki cevapları okurken aklıma ne geldi biliyor musunuz? Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethederken söylediği söz;
Benim yaptıklarıma sizin hayelleriniz yetişemez. (tam bu olmasa da buna yakın...)
Ve bu sözünden sonra gemileri karadan yürütülüp Haliç`e indirdi...
Bu konudaki cevapları okurken aklıma ne geldi biliyor musunuz? Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethederken söylediği söz;süper bir yorum tşk
Benim yaptıklarıma sizin hayelleriniz yetişemez. (tam bu olmasa da buna yakın...)
Ve bu sözünden sonra gemileri karadan yürütülüp Haliç`e indirdi...
Benim yaptıklarıma sizin hayelleriniz yetişemez.Asıl sözü;
İstanbulu feth edeceği zaman;
''İmparatorunuza söyleyin.Şimdiki Osmanlı Padişahı Öncekilerine benzemez.Benim gücümün ulaştığı yerlere,Sizin İmparatorunuz'un hayelleri bile ulaşamaz!''* İmparatorunuzaSöyleyin. Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim GücümünUlaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.
İmpar* İmparatorunuzaSöyleyin. Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim GücümünUlaştığı Ye* İmparatorunuzaSöyleyin. Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim GücümünUlaştığı Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.
rlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.
atoru İmparatorunuza Söyleyin.Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün UlaştığıYerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz. nuza Söyleyin.Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün Ulaştığı İmparatorunuza Söyleyin.Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün UlaştığıYerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz. İmparatorunuza Söyleyin.Şimdi ki Osmanlı Padişahı Öncekilere Benzemez. Benim Gücümün UlaştığıYerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz. Yerlere, Sizin İmparatorunuzun Hayalleri Bile Ulaşamaz.