Biraz iLginc OLdu ama (:
KaLite mi Performans mı ?
Benim için her zaman kalitede üst plandadır performansda.Ama birçok üründede bunu gördümki kalite herşey değil.Kalitede önemli ama performans kadar önemli değil bunu hiçbir zaman unutmam.İkisinede önem veririm ama performans daha fazla yani PERFORMANS diyorum.
İkisinede, hem kaliteli hemde performanslı olmalı.
kalıte diorm cunku performansı ıyı olupta 2 3 gun sonra elımde klacagna kalıtelı olsun benım olsun:)
anketi yapan arkadaşa sorabilir misiniz, kalite ve performansın tanımını ayrı ayrı yapıp bizi bilgilendirebilir mi?. bu iki terim birbiriyle iç içedir kalite mi performans mı? tek soruluk anket gibi.
Arkadaşım Düpe Düz AnLamaLısın KaLite deniLince akLına geLdiğini Performans DeniLince ne geLdiğini.. Sana Sadece Şunu demek iStiyorum Eğer dediğin gibi Bu 2 KeLime BirbiriyLe iÇ İçe OLsaydı NVİDİA & ATİ Ekran KartLarının Control PaneLLerinde Bu 2 KeLime OLmazdı ... Sadece Bu Bi örneq Ba$KaLarına Sor demene Gerek yok bana SorabiLirsin TakıntıLarını (;Son Düzenleme: AyPrensii ~ 07 Temmuz 2009 20:41
Kalitenin unsurlarından biride performanstır. Diğer unsurları ise estetik, dayanıklılık, ihtiyaçların karşılanması...vs
Anlayacağınız performans ve kalite birbirinden bağımsız kavramlar değil tam tersi birbirini kapsayan kavramlardır.
Bu yüzden boş oy attım ankete ;)
Bir çok paramızı döktük zamanında. Bakıyorumda neye göre harcadık ? Hep son çıkan teknolojiler %100 mü kaliteli yoksa kalite dedikleri şey gösterişten mi ibaret ? Bence kalite insanın kendisidir. Çünkü insan düşünmediği ve elindekileri uygun şekilde kullanmadığı takdirde kaliteli ürün olsa bile bir işe yaramayacağıdır. Siz tutup Pentium 3 Sisteminize 300 GB lık bir 10.000 RPM e sahip olan SCSI HDD takarsanız, istediğiniz kadar kaliteli olsun bu HDD uyumsuzluk ve diğer bileşenlerin yetersizliği karşısında yenilecektir ve çok bir farkı olmayacaktır. Kaliteli bilgisayardan önce "uyumlu Bilgisayar" almak, hem maddi olarak kazanç sağlar, hemde kullanım amacınız konusunda sizlere rahatlık sunar. Her yeni teknoloji çıktığında gidip alınası bir durum söz konusu olmaz. Daha test ve benchmarklarda sayılandırılmadan alınması sonrasındaki çıkan problerinde kabulu anlamına gelir. Başınızı çok ağrıtır. Saygılarla...
anket biraz saçma olmus...
2 side olmazsa olmazlardan...