Arkadaşlar diğer konumda belirttiğim gibi işlemci sıcaklığım feci derecedeydi şu an doşta 60 65 civarı seyrediyor oyunlarda kasma yapmasada sıcaklık 80 90 dereceye kadar yükseliyor ve işlemciyi riske atıyor termal macunla birlikte soğutucu alacağım''xigmatek red scorpion'' adlı ürünü almayı düşünüyordum fakat Vatan Bilgisayarda stokta yok başka biyerde bulamadım sizin tavsiyeleriniz nelerdir(Soket 775) Max.Bütçe =50 Tl .
Sis.Öz
İntel Core 2 Quad Q8300 Cpu
Msı 7529 G31TM-P21 Anakart
4 Gb ram
nVidia Geforce 9800 Gt 1 Gb Gpu
Win 7 Ultımate
Kaliteli İşlemci Soğutucu Tavsiyesi
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
447 mesaj
OP Yıllanmış Üye
447 mesaj
Arkadaşım okumadan cevap veriyorsun sanırsam üstte Red Scorpionu almayı düşündüğümü fakat stokta olmadığını belirttim .
Yıllanmış Üye
258 mesaj
kardeş stokta olmadığını görmedin heralde yada adamın dediklerini hiç okumadan başlığa göre öneride bulundun
kardeş stokta olmadığını görmedin heralde yada adamın dediklerini hiç okumadan başlığa göre öneride bulundunEe doğal olarak idamıma karar verdin herhalde hakim bey evet okumadım başlığa bakdım ok mu ?
OP Yıllanmış Üye
447 mesaj
Yıllanmış Üye
258 mesaj
Son Düzenleme: nms333 ~ 08 Ağustos 2011 00:58
Yıllanmış Üye
603 mesaj
olur böyle karışıklıklar :D hocam belki fiyata fazla diyebilirsiniz ama 50 nin üzerine 17 daha koyun şunu alın red scorpiondan daha iyidir.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
556 mesaj
arkadaşlar hepinizin vatandan önerdiği işlemci soğutucular antalyadaki stoklarda falan var, daha dikkat edip önerelim lütfen. Arkadaşım sana akasa venom öneririm kesinlikle buz gibi tutan bir soğutucu bütçem 100 demişsin sana önereceğim 102 tl :) novabilgisayarda stok kaldıysa orda daha ucuz olabilir oraya da bak. Soğutucuya kefilim kesinlikle süper! http://www.hepsiburada.com/Liste ... 258&categoryId=1125